Nađ se izvinjava! Bio je lapsus, čisto da kažem ono što jeste!

07.05.2024

12:07

0

Autor: A. S.

Crno-beli su u teškoj situaciji, pobeda može mnogo toga da reši

Nađ se izvinjava! Bio je lapsus, čisto da kažem ono što jeste!
Albert Nađ - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sredu od 16 sati godtuju ekipi kruševačkog Napretka, u meču koji je biti ili ne biti crno-belima ukoliko žele da sačuvaju mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crno-belima neće biti lako da prekinu niz poraza u kojoj se nalaze, a na današnjoj konferenciji, trener Partizana Albert Nađ je najpre objasnio prethodnu izjavu o ciljevima Partizana.

- Povodom ove utakmice protiv Vojvodine napravio sam lapsus gde sam rekao da je pre početka sezone cilj bio da budemo drugi. Međutim sve je to posle utakmice, u nekoj situaciji koja nije baš prijatna, mislio sam na jednu stvar rekao drugu. Kada smo ušli u plej-of i imali zaostatak, za Zvezdom tada je bio cilj zadržati drugo mesto i to nam donosi izlazak u kvalifikacije za Ligu šampiona. Čisto da kažem ono što jeste jer je bilo više polemike o tome i priče o onome što sam ja rekao - rekao je Albert Nađ.

Trener crno-belih je prethodno rekao da je cilj Partizana da bude drugi.

- Morali smo mmogo bolje u napadu, defanivno nismo bili loši u odbrani, iako smo primili tri gola. Igrali smo protiv kvalitetne ekipe, več sam rekao da je Voša u ovom trenutku najbolja u ligi. Ništa, idemo dalje da se borimo. Drugo mesto? To je bio cilj od početka sezone, Moramo da probamo da pobeđujemo - rekao je Nađ nedavno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike