„Plakala sam, vrištala, dolazila je policija..." Ćerka Goce Božinovske o nasilju kom je prisustvovala kao mala!

20.05.2024

12:58

0

Strašnih scena dan-danas se seća

„Plakala sam, vrištala, dolazila je policija..." Ćerka Goce Božinovske o nasilju kom je prisustvovala kao mala!
Jelena Vučković - Copyright Printscreen Grand Magazin TV Grand

Pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, prisetila se gostujući u jednoj emisiji scena kojima je prisustvovala kao mala u kući u kojoj je odrastala sa bakom i dedom. On je, naime, imao problem s alkoholom i znao je i da udari njenu baku, prema njenim rečima.

Zbog svega što se dešavalo čak je i policija morala da reaguje.

„I danas imam traume!"

Jelena Vučković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mamin tata mnogo je pio alkohol, mene nikada nije maltretirao, ali jeste baku, umeo je da je udari, ja sam bila prisutna kada se dešavalo to nasilje - počela je, pa dodala:

- Imam traume i danas od toga, sećam se da sam tada vrištala i plakala. Dolazila je policija, pa odvede dedu, ma bilo je svega. Ne krivim mamu, ona je mene tada ostavila u sigurnim rukama, kod bake. Bio je period kada nisam razgovarala sa mamom, nekih sedam meseci, ja sam se na nju nešto tada naljutila. Sada imamo dobar odnos - istakla je bila u „Pretresu" Jelena, koja je svojevremeno verovala da ima samo baku.

Roditelje - ne.

Goca Božinovska, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: „Ja nemam roditelje, imam samo baku"... Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto - objašnjavala je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike