Sari iz „Bekstva iz zatvora" kolega pljunuo u lice! Otvorila dušu: Odgovarala sam muža da nekog ne prebije!

22.05.2024

07:45

0

Svašta je doživela na snimanju poznate serije

Sari iz „Bekstva iz zatvora" kolega pljunuo u lice! Otvorila dušu: Odgovarala sam muža da nekog ne prebije!
Sara Vejn Kalis - Copyright Profimedia

Glumica Sara Vejn Kalis, domaćoj publici najpoznatija kao doktorka Sara Tankredi iz „Bekstva iz zatvora", otvorila je dušu pa ispričala kroz šta je sve prošla na snimanju pomenute serije kao jedina žena iz ekipe. Tek nedavno, ona je pustila ovaj serijal da ponovo pogleda, a sebi je dozvolila da je preplave samo lepa sećanja iz tog perioda.

„Bekstvo" se, podsetimo, emitovalo od 2005. do 2009. godine, a između ostalog, ona je onda doživela i da joj jedan kolega pljune u lice.

- Jedan od kolega me je pljunuo u lice. Nisam znala šta me je snašlo - prokomentarisala je u emisiji „Broad Ideas", pa obećala fanovima još detalja, ali u svom podkastu i rame uz rame s Polom Adelstinom, s kojim je i onda sarađivala.

 

 

- Tek ćemo da pričamo o tome, ali svakako, razne su se stvari dešavale. Bilo je dana kada sam sate provodila odgovarajući muža da nekog ne hospitalizuje (u eventualnom okršaju) kad dođem kući - objašnjavala je potom, dodajući da je sa druge strane bilo i onih koji su se prema njoj ponašali kao pravi džentlmeni.

 

 

Ranije, nije imala ni najmanju želju da gleda ovu seriju. Prema sopstvenom priznanju - plašila se da je „ne uguše" pitanja poput: „Što sam dozvolila da mi to urade / tako se obraćaju?", „Što sam to trpela?", „Što se nisam nikome požalila?" i slična.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike