Didi nije jedini! Ovaj reper tukao je bivšu dok nije pobacila: Jezivi detalji!

21.05.2024

23:20

0

Ona traži 10 miliona dolara odštete

Didi nije jedini! Ovaj reper tukao je bivšu dok nije pobacila: Jezivi detalji!
Souldža Boj - Copyright Profimedia

Dok protiv Šona Kombsa Didija neće biti podignuta optužnica, uprkos snimku koji je isplivao, na kom reper u izvesnom hodniku prebija bivšu devojku Kesi, za jednog njegovog kolegu sa scene sudbina je imala daleko drugačiji plan. Bivša izabranica Souldža Boja, naime, koja ga je tužila zbog prebijanja posle kog je doživela spontani pobačaj 2015. godine, sada traži 10 miliona dolara odštete, bruji tamošnja štampa.

Nekadašnji par po sudovima je, inače, toliko dugo da su mnogi smetnuli s uma pomenutu strahotu. Prema dokumentima koje je „Radar online" dobio na uvid, ona traži pet miliona za „bol i tugu kroz koju je prošla", a preostalih pet za konkretno duševnu bol.

Pravni predstavnik koji je podneo ovaj zahtev isti je onaj koji je i pokrenuo spor u maju 2021. godine protiv Boja.

Souldža Boj, Profimedia
 

Prema tvrdnjama oštećene, reper je navodno „planuo tokom dotad sasvim normalnog razgovora" i sve se veoma brzo pretvorilo u fizički napad.

- Počeo je da je udara u lice, grudi i nastavio je tako sve dok nije pala - navodilo se isprva, posle čega je počeo i da je udara u stomak, što je, tvrdi se još uvek, izazvalo pobačaj.

Par se viđao od 2007, s dosta pauza. Poslednje pomirenje odvilo se 2014. i potrajalo do 2019, kada je ona otišla jer više nije mogla da podnese navodno nasilje.

On je pak sve to oštro demantovao, ali mu je, kažu, ipak naređeno da isplati odštetu. Devojka je ostala nepoznata javnosti, za razliku od Kejle Majers koja se lavovski bori za svoju nadoknadu nakon što joj je prema navodima svojevremeno razbio glavu pištoljem 2019, tokom izvesne kućne žurke, što on takođe ne priznaje da se dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike