Dragana Mirković potkačila Tonija Bijelića: Moj suprug je voleo kroz mene da pokazuje svoje automobile

02.04.2024

20:06

0

Materijalne stvari je ne zanimaju

Dragana Mirković potkačila Tonija Bijelića: Moj suprug je voleo kroz mene da pokazuje svoje automobile
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković nedavno je objavila da se razvodi od Tonija Bijelića posle skoro 25 godina braka, a ta vest šokirala je javnost. 

Tokom zajedničkog života, pevačica i biznismen stekli su veliko bogatstvo, a osim dvorca u Beču, televizije u Požarevcu i nekoliko firmi, poseduju i ozbiljnu kolekciju automobila čija se vrednost ceni na nekoliko miliona evra. 

Međutim, pevačica ističe da nije materijalista i da nikada nije patila od takvih stvari. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mirković

- Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... - istakla je Dragana na početku, pa dodala:

- Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan deo, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovde da ubacimo... Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam... (smeh) Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip - istakla je za hrvatski medij "24sata".

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković

Kako kaže, skromnost je ponela iz doma i nikada nije volela da se razmeće novcem.

- Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda... Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana - zaključila je Dragana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike