Haos na mrežama zbog novog rijalitija! Komentari ne prestaju da se nižu, a o nagradnom fondu tek bruji ceo region! (FOTO)

12.05.2024

22:55

0

Autor: M. G.

Saša Mirković pokazao je putem svog Instagrama uzbudljive kadrove s imanja, pa sve zaintrigirao

Haos na mrežama zbog novog rijalitija! Komentari ne prestaju da se nižu, a o nagradnom fondu tek bruji ceo region! (FOTO)
Imanje - Copyright Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official

O novom preokretu u svetu rijaliti programa ne prestaje da se piše, jer je Saša Mirković, vlasnik „Hype" televizije i istoimene produkcije, kupio jedno od najpoznatijih imanja na Balkanu. Sada, on je lično putem svog Instagrama podelio i uzbudljive kadrove uživo s imanja, te prikazao javnosti kako danas izgleda čuveno mesto gde su se odvijali razni rijaliti formati u Lisovićima.

Ovim potezom jasno je stavio do znanja da su započete pripreme za novi, moćan rijaliti šou.

Saša Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

Već od ponedeljka kreću radovi na imanju, a zvanični početak najavljenog formata zakazan je za 7. septembar.

Ovo će zasigurno događaj koji će izazvati veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će šou pod Mirkovićevim okriljem doneti nove dimenzije, pa i uzbuđenja u svet televizijskog zabavnog programa.

 

 

Po društvenim mrežama se masovno dele fotografije imanja gde će se snimati rijaliti koji će svi brzo zavoleti. Javnost ne krije oduševljenje, a pre nego što je i krenuo kasting, ljudi su se masovno prijavljivali u želji da budu učesnici rijalitija sa nagradnim fondom od pola miliona evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike