Ceci se slošilo usred koncerta! Pevačica morala da uspori tempo: Nije joj bilo svejedno! (FOTO)

19.05.2024

10:55

0

Morala je da traži stolicu da sedne, ali šou nije prekidala

Ceci se slošilo usred koncerta! Pevačica morala da uspori tempo: Nije joj bilo svejedno! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ceca Ražnatović održala je noćas koncert u Mladenovcu. Za tu priliku odabrala je kratku haljinu s drugim rukavima, tigrastog dezena, a stajling je kompletirala cipelama na štiklu.

Dok je nizala hitove, međutim, u jednom trenutku malo je morala da uspori tempo. Čim je osetila pritisak, naime, tražila je stolicu, pa je sedeći nastavila s pesmom kao da je sve u savršenom redu.

- Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada, iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu, dva puta mi je zatutnjalo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude „tras". Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača - objasnila je ona za jedne medije, pošto je održala svoj prvi nastup otkako se porodici Ražnatović pridružio mali Isaija.

Podsetimo, Bogdana i Veljko početkom nedelje dobili su trećeg sina, što se valjano i proslavilo u porodičnoj vili pevačice na Dedinju.

Ceca je svakako bila među najveselijima - sve vreme je igrala i pevala, u opuštenom izdanju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike