Bivši muž Ele Dvornik oglasio se u jeku brojnih šuškanja: Ovo je njegova strana priče! (FOTO)

13.05.2024

20:15

0

Naglašava najpre da je nikada nije prevario, a onda se prisetio kako su se u stvari upoznali 2013. godine

Bivši muž Ele Dvornik oglasio se u jeku brojnih šuškanja: Ovo je njegova strana priče! (FOTO)
Ela Dvornik - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako Ela Dvornik i njen bivši suprug, trinaest godina stariji Britanac Čarls Pirs, nisu previše javno govorili o detaljima svog rastanka, oni svakako ispunjavaju novinske stupce istim posebno uzimajući u obzir prijave koje su „pale", kao i dela zbog kojih su dogurali i do suda.

U jeku brakorazvodne parnice, međutim, Pirs se na Instagramu prisetio samog početka njihove ljubavi, a onda i izvesne stvari o kojima se šuška „postavio na svoje mesto".

- Upoznali smo se u Kopenhagenu 2013. godine, gde je ona živela. Pitajte naše prijatelje, moje, kao i moju porodicu. Četrnaestog februara 2014. sam je upitao da se preseli za London ili da me biše nikad ne vidi. Preselila se kroz nekoliko dana - naglasio je Čarls, pa dodao:

- Došla je s manje od 1.000 evra što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni. Imam 47 godina. Nikada je do dana današnjeg nisam prevario.

Čarls Pirs, Instagram screenshot / charles_pearce
 

Podsetimo, Ela je svojevremeno na svom nalogu prepričala kako je došlo do prvih „leptirića" među njima.

- Sve je počelo uz pivo. Sedeli smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala da peva. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svideo mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osećala. Bilo je nešto u vazduhu i oboje smo osetili da to neće biti samo jedna od onih noći - prisećala se bila ona, prenosili su mediji.

S druge strane, krajem prošle godine javnost su prilično uzburkale tvrdnje Eline majke, Danijele, da ju je gotovo molila da se ne uda za Čarlsa.

Ela Dvornik i Čarls Pirs, Printscreen/Instagram/charles_pearce
 

- Džabe sam ja govorila svojoj ćerki: „To ti ne treba, možeš da imaš decu, ne moraš da se udaš". Imala sam osećaj da to neće dugoročno da funkcioniše i to se tako pokazalo, ali šta ćeš, zna ona da sam ja u pravu - objašnjavala je u jednom „lajvu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike