U 86. godini održala čas mode i elegancije: Pokazala da nije samo "mafijaška supruga" već šefica

15.05.2024

09:45

0

Autor: K. O.

Crno sa leopard printom prava je kombinacija

U 86. godini održala čas mode i elegancije: Pokazala da nije samo "mafijaška supruga" već šefica
Copyright Profimedia

Počeo je 77. Filmski festival u Kanu, pa kao i svake godine okupio brojne svetske zvezde, kako iz sveta filma, tako i iz drugih javnih sfera. 

Crvenim tepihom prošetale su dive poput Meril Strip, Grete Gervig, Džejn Fonde i brojne druge...

Ali slobodno možemo da kažemo da je jedna dama ostavila sve iza sebe. Svojim modernim stilom, stavom i mladalačkom energijom kao da u decembru ove godine ne puni 87.

Legendarna Džejn Fonda je istinska diva, koja se pojavila odevena u moderan kombinezon, sa kojim je uparila mantil leopard printa i izgledala je tako dobro.

Džejn Fonda je ovim izdanjem pokazala da nije samo "mafijaška supruga", već i sama mafijaška šefica. Ona je na ceremoniju otvaranja festivala i projekciju Le Deukieme Acte u skrojenom izgledu Elie Saaba i kaputu koji se savršeno uklapa u popularan "mob wife" stil koji bi Karmelu Soprano učinio ljubomornom.

Profimedia
 

Njen gornji deo imao je srebrni i crni vez na prednjoj strani. Oko vrata je stavila blještavu ogrlicu iz Pomellato predstojeće kolekcije nakita i metalnim cipelama sa vrhom.

Ali ono što je zaista dalo stvarima finiš ovom izgledu je maksi kaput sa leopart printom od forte_forte koji je Fonda nosila na ramenima.

Glumica, koja je prvi put došla na festival još 1964. godine, bila je među mnoštvom legendarnih zvezda koje su izašle na crveni tepih za dan otvaranja Kana.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike