Četvrtog dana Kanskog festivala zvezde blistale na crvenom tepihu: Eva izgleda kao milion dolara, a Ajšvarija Raj svetlucava paunica

18.05.2024

11:07

0

Autor: V. I.

Zvezde se prosto utrkuju koja će da privuče više pažnje

Četvrtog dana Kanskog festivala zvezde blistale na crvenom tepihu: Eva izgleda kao milion dolara, a Ajšvarija Raj svetlucava paunica
Copyright Profimedia

Ne možemo se zasititi Filmskog festivala u Kanu, a kako je događaj ušao u svoj četvrti dan, sinoć smo bili počašćeni velikim facama sa A liste na crvenim tepisima tokom dana i uveče.

Vrhunac dana bila je premijera šokantnog filma "Sva lica dobrote" ("Kinds of Kindness"), u kojoj je Ema Stoun kao glavna uloga u filma donela glamur na crveni tepih  u svojoj bordo haljini, zadivljujuća Demi Mur takođe, a Eva Longorija je izgledala uzvišeno u fascinantnoj srebrnoj haljini. 

Kako je noć odmicala, održana je premijera filma "Oh, Kanada", a zvezde Ričard Gir i Uma Turman privukle su pažnju dok su se prošetale crvenim tepihom.

Američka glumica Ema Stoun nosila je garderobu brenda Louis Vuitton za svoj izgled na crvenom tepihu u Kanu. Njena haljina od svetlucave tkanine, u zadivljujućoj nijansi burgunijskocrvene, imala je dubok V-izrez napred i pozadi i dosezala je do poda za dodatni glamur. 

Profimedia
 

 

Hanter Šafer pojavila se na crvenom tepihu Kanskog festivala u zadivljujućoj bledoljubičastoj haljini s potpisom Armani Prive. Njena kombinacija imala je otkrivena ramena, svetlucavu siluetu i donji deo u obliku balona za šik utisak. Svoj izgled upotpunila je dijamantskim nakitom, glam šminkom i urednom punđom. 

Profimedia
 

 

Američka glumica Margaret Kvoli ukrala je pažnju svojom eteričnom pojavom na crvenom tepihu u očaravajućoj Chanel haljini. Obučena u haljinu  nežnu roze nijansu sa paperjastim ukrasima po celom telu i mašnom vezanom oko struka, te nežnim rajfom koji se presijavao, izgledala je jednostavno zapanjujuće, poput dobre festivala

Profimedia
 

 

Ništa nije smelije od nošenja crvenog ansambla na crvenom tepihu, a američka glumica Demi Mur to je izvela sa savršenstvom. Nosila je upečatljivu pripijenu haljinu Armani Prive s dekolteom i golim ramenima. Zamršeni ukrasi od šljokica, koji su krasili njenu odeću u očaravajućem uzorku, učinili su da izgleda kao da je haljina kutija u kojoj se ona odlično snalazi.

Profimedia
 

Indijska lepotica Ajšvarija Raj, koja je vetaran Kanskog festivala a ovo joj je 22. godina da se pojavljuje na njemu, opet je oduševila prisutne prelepom dvobojnom srebrno-tirkiznom haljinom sa šljokicama. Dizajnirana od kuće Falguni Shane Peacock, koja je bukvalno vrištala na crvenom tepihu: "Gledajte me, stigla sam".

Profimedia
 

Član žirija 77. Filmskog festivala u Kanu Eva Grin pozirala je na crvenom tepihu u haljini Iris Van Herpen koja ne može nikog da ostavi ravnodušnim. Njena haljina napravljena je od prozirne tkanine s očaravajućim crnim detaljima i ukrasima od bele čipke za dodatnu dozu sjaja.  

Profimedia
 

 

Američka glumica, producentkinja i rediteljka Eva Longorija stigla je na Filmski festival u Kanu na projekciju filma "Kinds Of Kindness" u svetlucavoj haljiniElie Saab. Urađena u blistavoj srebrnoj nijansi s dubokim V-izrezom napred i golim leđima nazad, istakla je zanosnu figuru glumice. Zamršeni detalji od šljokica i bisera koji su krasili njenu toaletu odišu vrhunskim šikom na crvenom tepihu. 

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike