Demi Mur u Kanu dokazala da vitka figura i kosa do struka nisu rezervisane samo za devojke

22.05.2024

17:18

0

Autor: V. I.

Kuma festivala gde god da se pojavi, privlači pažnju

Demi Mur u Kanu dokazala da vitka figura i kosa do struka nisu rezervisane samo za devojke
Copyright Profimedia

Demi Mur (61) izgledala je potpuno zapanjujuće kada je stigla na "Chopard" veče pod nazivom "Once Upon A Time" na Kanskom festivalu u "Hotel du Cap-Eden-Roc".

Njena uska haljina

Glumica hit filma "Duh" izgledala je zanosno u jarkožutoj haljini golih ramena s istaknutim strukom i dubokim izrezom na butinama koju je potpisao Oskar de la Renta. Haljina koja je dosezala do poda takođe je imala aplicirane cvetne detalje na boku za dodatni "vau" efekat.

Potpetice za plesanje cele noći

Demi je na događaj ušetala na vrtoglavo visokim potpeticama u barbi-roze nijansi s kaišom oko gležnja i šiljastim prstom s potpisom Louboutin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

 

Upečatljivi detalji

Još jedan cvetni element u Deminom izgledu bile su njene naušnice Chopard. Majka troje dece nikada ne zazirale od upadljivih dodataka, a sada je zapanjila parom cvetnih minđuša eteričnog kvaliteta. 

Njena kosa i šminka su bili takođe glamurozni - njeni ravni pramenovi do struka vijorili su se na kanskom vetru a šminka je bila vrlo prirodna.

Dan pre pojavila se na predstavljanju horor filma "The Substance", koji je premijerno prikazan na Kanskom festivalu, kada je nosila skultpuralnu haljinu kuće "Schiaparelli".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Nakon niza godina kad su ljudi osporavali njenu lepotu jer je zloupotrebljavala filere, moramo priznati da je Demi sad uspela da dokaže da je s pravom proglašena za kumu Kanskog festivala.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike