Otkriveni neverovatni iznosi koje će zvezde serije "Stranger Things" zaraditi za poslednju sezonu: Samo jedan honorar u strogoj tajnosti

02.05.2024

16:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Najviše će biti plaćeni Dejvid Harbor i Vinona Rajder

Otkriveni neverovatni iznosi koje će zvezde serije "Stranger Things" zaraditi za poslednju sezonu: Samo jedan honorar u strogoj tajnosti
Copyright Profimedia

"Stranger Things" je verovatno najveća originalna Netfliksova franšiza, pa nije iznenađenje da će glumci iz čuvene serije zaraditi neverovatne iznose za poslednju sezonu.

Deče zvezde su u prvoj sezoni zarađivale otprilike 23.400 evra po epizodi, a starije nešto više. Dejvid Harbor je po epizodi dobijao 74.500 evra, a Vinona Rajder čak 93.000.

Vinona Rajder/Profimedia
 

Serija je postala hit i do treće sezone plate klinaca gotovo su se izjednačile sa onim koje su dobijali odrasli glumci.

Većina njih zarađivala je 233.000 evra po epizodi, dok je honorar Mili Bobi Braun iznosio 280.000. Harbor i Rajder su zarađivali po 326.000 eura po epizodi.

Profimedia
 

Milionski iznosi

Međutim, glumci će u poslednjoj sezoni zaraditi vrtoglave iznose. Kako navodi The Puck, a prenosi index.hr, Džo Kiri, Natalija Dajer, Čarli Hiton i Maja Houk navodno će imati nešto manju platu od 5.600.000 evra.

Profimedia
 

Najveće potvrđene plate dobili su Dejvid i Vinona koji će zaraditi 6.625.294 evra za svoje uloge u poslednjoj sezoni serije.

Jedino honorar Mili Bobi Braun ostaje nepoznat, jer je sa Netfliksom potpisala zaseban ugovor koji uključuje i Enolu Holms i "Damsel".

Profimedia
 

Peta sezona serije "Stranger Things" trebalo bi da izađe 2025. ili početkom 2026. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike