Netfliks i holivudski superstar ostvariće neispunjenu želju legendarnog Stiva Mekvina: Jedan kofer je krio veliku tajnu (FOTO)

13.05.2024

09:51

0

Autor: Dejan Ćirić

Čed Mekvin već dve decenije želi da snimi film koji je osmislio njegov otac

Netfliks i holivudski superstar ostvariće neispunjenu želju legendarnog Stiva Mekvina: Jedan kofer je krio veliku tajnu (FOTO)
Copyright Profimedia

Od smrti slavnog glumca Stiva Mekvina prošle su 44 godine, ali jedna njegova ideja je dočekala da bude realizovana.

Naime, američki mediji pišu kako je njegov sin Čed Mekvin zajedno sa Netfliksom ušao u projekat snimanja ostvarenja “Yucatan”, koji govori o lovu na blago.

Profimedia
 

U središtu priče odmetnik koji traži blago

Čed Mekvin već dve decenije želi da snimi film koji je osmislio njegov otac, a sada se navodi kako je uspostavio saradnju sa dva velika imena – producent će navodno biti Robert Dauni Džunior, dok na scenariju radi meksički dramaturg i reditelj Garet Danet Alkoser.

Kako navode američki filmski magazini, u središtu priče je odmetnik koji traži blago Maja na poluostrvu Jukatan, pri čemu će Danet Alkoser biti zadužen da radi na bazi "skice" scenarija koju je iza sebe ostavio Stiv Mekvin, a koja je pronađena mesecima nakon njegove smrti među beleškama u njegovim koferima.

Profimedia
 

Iz Netfliksa i Team Downey, producentske kuće koju Dauni Džunior vodi sa suprugom, za sada nisu želeli da komentarišu u kojoj je fazi sam projekat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike