Majkl Daglas tražio da ga ubiju u čuvenoj franšizi: Osmislio svoju smrt

27.04.2024

17:10

0

Uz pomoć specijalnih efekata

Majkl Daglas tražio da ga ubiju u čuvenoj franšizi: Osmislio svoju smrt
Majkl Daglas - Copyright Profimedia

Dvostruki osvajač Oskara Majkl Daglas iako je napunio 79 godine još uvek je zanimljiv publici pa zato ne čudi činjenica da mu je kompanija Marvel dala ulogu dr. Henka Pima, pronalazača seruma uz pomoć kojeg se možeš smanjiti na veličinu insekta, u tri filma franšize „Antmen“.

Profimedia
 

Međutim, sada je Daglas otkrio da čeka da ubiju njegov lik u toj franšizi. On je ovo otkrio gostujući u TV emisiji „The View” u kojoj je promovisao novu istorijsku seriju „Frenklin“ striming platforme Apple+.

Osmislio je kako umreti

On je izjavio kako je želeo da ga ubiju u trećem filmu franšize. On je to tražio od Marvela, čak je i predložio ogromne specijalne efekte u sceni u kojoj njegov junak umire.

Profimedia
 

- Želeo sam da me ubiju u trećem delu. Rekao sam kako želim da to bude ozbiljna smrt s nizom velikih specijalnih efekata. To je moglo izgledati fantastično, tako da se smanjim na veličinu mrava a zatim eksplodiram. Želeo sam da se koriste svi mogući efekti. To sam tražio u trećem delu. Sada ne verujem da će se to dogoditi ni u četvrtom delu.

Profimedia
 

Iako je Henk Pim  preživeo čini se da Daglas nije previše zainteresovan za povratak u Marvelovu franšizu. S druge strane, ni Marvel nije objavio šta će biti s franšizom „Antmen", tako da je vrlo moguće da će njegov lik umreti "prirodnom smrću".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike