Ponuda koja se ne odbija! Kasandra koju su svi obožavali u Srbiji pridružiće se Milošu Bikoviću u "Južnom vetru 3" (FOTO)

19.04.2024

09:40

0

Biće jedan od vođa najjačih klanova

Ponuda koja se ne odbija! Kasandra koju su svi obožavali u Srbiji pridružiće se Milošu Bikoviću u "Južnom vetru 3" (FOTO)
Copyright Youtube screenshot/Luis Olavarrieta/A.H./ATA Images

Nakon što je Koraima Tores, svetskoj publici poznata po telenoveli "Kasandra", za Informer izjavila da bi volela da glumi sa Milošem Bikovićem, producenti su rešili da joj ponude ulogu koju neće moći da odbije.

Promo/RTS
 

Koraima Tores, nadaleko poznata kao Kasandra, stiže u "Južni vetar 3" saznaje Informer!

Vođa kriminalnog klana iz Južne Amerike

Latinoamerička glumica, poznata po ulozi u seriji "Kasandra", trebalo bi da u nastavku najuspešnijeg domaćeg filma i serije igra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike!

Youtube screenshot/Luis Olavarrieta
 

Ovu ulogu je sama Kasandra prizvala kad je nedavno, u ekskluzivnom intervjuu za Informer, rekla da prati rad Miloša Bikovića i da bi volela da igra s njim.

- Naravno da sam čula za Bikovića, volela bih da snimim film sa njim - rekla je Koraima i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posetila 1997. godine, kad je njena serija "Kasandra" rušila rekorde u gledanosti:

Printscreen Youtube/Kasandra EMDT
 

- Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas!

Biće joj ispunjene dve želje

Te njene reči doprle su do producenata "Južnog vetra", koji su rešili da joj ponude ulogu. Ako pregovori urode plodom, Kasandri će se dve velike želje - da glumi sa Bikovićem i vrati se u Srbiju - ostvariti već krajem leta, kada počinje snimanje trećeg dela "Južnog vetra", koji će se zvati "Gas do daske".

Promo/Nemanja Miščević
 

- Producenti "Južnog vetra" vole da u svojoj ekipi imaju i svetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime - Koraima Tores! - priča izvor blizak produkciji "Južnog vetra".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike