Dženifer Aniston "oživljava" kultni film: Osveta tri žene

27.04.2024

18:40

0

Po ovoj priči nastao je istoimeni sitkom

Dženifer Aniston "oživljava" kultni film: Osveta tri žene
Dženifer Aniston - Copyright Profimedia

Kultni film "9 to 5 dobija" svoju adaptaciju i to pod producentskom palicom Dženifer Aniston i njene filmske partnerke Kristin Han. Film je trenutno u početnoj fazi, a oskarovac Dijablo Kodi radi na adaptaciji ovog filmskog klasika.

Profimedia/Facebook
 

Detalji radnje filma se još uvek čuvaju u tajnosti.

Kultna satirična komedija iz osamdesetih

Originalni film "9 to 5" predstavlja američku kultnu satiričnu komediju iz osamdesetih. Film je režirao Kolin Figins, a u glavnim ulogama su se našle Doli Parton, Džejn Fonda, i Lili Tomlin.

Profimedia
 

One glume glume tri zaposlene žene koje odlučuju da se osvete svom egoističnom šefu, kog glumi Debni Kolman. Ovaj film iznedrio je istoimeni sitkom koji se emitovao na ABC-u od 1982. do 1983. Parton, Tomlin i Fonda su učestvovale u dokumentarnom filmu iz 2022. "Still working 9 to 5" koji se fokusira na uticaj klasičnog filma 40 godina kasnije.

Da li će radnja ostati ista?

Pored toga što je napisala tekst i muziku za pesmu "9 do 5", Doli Parton je napisala muziku i tekst za istoimenu muzičku adaptaciju koja je nominovana za čuvenu Toni nagradu.

Da li će radnja ostati ista, koji noviteti će biti uneti i koga možemo očekivati u glavnim ulogama? To su samo neka od pitanja koja za sada ostaju enigma. Ostaje nam da se strpimo i sačekamo film.

Profimedia
 

Inače, ovo nije prvi producentski poduhvat Dženifer Aniston.

Ona produkciju potpisuje mnogim kultnim filmovima i serijama. Tu je serija "Morning show" a na listi ostalih serija i filmova našli su se i: "Murder Mystery",  "Friends: The Reunion", "Dumplin", "The Yellow Birds", "Cake i Life of Crime".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike