Luda žurka za Teyu Doru: Proslavila 32. rođendan, doživela neočekivano iznenađenje, a tu je i favorit za pobedu na Evroviziji

02.05.2024

10:27

0

Bila je veoma provokativno obučena

Luda žurka za Teyu Doru: Proslavila 32. rođendan, doživela neočekivano iznenađenje, a tu je i favorit za pobedu na Evroviziji
Teya Dora - Copyright Instagram printscreen/krisradenkovic

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, juče je proslavila 32. rođendan u okruženju posve drugačijem nego što je to činila ranijih godina. 

Ona se, naime, trenutno nalazi u Malmeu u Švedskoj jer će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije", a delegacija koja je sa njom joj je priredila iznenađenje. 

Teya Dora, koja je bila u veoma provokativnom izdanju, je dobila čak tri torte za rođendan, čemu se nije nadala, pa joj se i na licu videlo da je iznenađena.

Inače, ona je za ovu priliku obukla belu, kratku haljinicu sa velikim dekolteom i bretelama koje su padale sa ramena, a njena duga, crna kosa, spuštala se niz leđa.

Osim članova srpske delegacije, na žurki se našao i Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske, koji važi za favorita za pobedu na Evroviziji.

On je dugo bio na prvom mestu po kladionicama, dok ga nije smenio švajcarski predstavnik. Podsetimo, prvo polufinale zakazano je za 7. maj, a te večeri će se Teya Dora predstaviti druga po redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike