Dobra vest: „Infostan“ omogućio dodatni popust na elektronsko plaćanje računa

23.10.2020

07:56 >> 08:11

0

U preduzeću podsećaju da je za redovno izmirenje računa već omogućen popust građanima od pet do sedam, kao i subvencije od 10 do 30 odsto za socijalno ugr

Dobra vest: „Infostan“ omogućio dodatni popust na elektronsko plaćanje računa
Copyright Pixabay

Dodatni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje računa imaće korisnici aplikacije i veb-portala e-sanduče, koji su ujedno i korisnici platnih kartica “masterkard”, saopštilo je danas JKP “Infostan tehnologije”.

– Korisnici koji od 1. novembra do 31. decembra 2020. godine na platformi e-sanduče izvrše elektronsko plaćanje redovnog mesečnog računa sa sačuvanim podacima “masterkard” platne kartice, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta na celokupni iznos narednog mesečnog računa – precizira se u saopštenju.

Ističe se da 70.000 korisnika na brz, lak i bezbedan način plaća elektronski račune objedinjene naplate platnim karticama.

– Informaciju o dodatnom popustu korisnici će dobiti nakon izvršenog elektronskog plaćanja na platformi e.Sanduče. Aplikacija i portal e.Sanduče korisnicima pružaju mogućnost da prilikom registracije sačuvaju podatke svojih “masterkard” platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni tokenizovani i spremni za korišćenje kad god su korisniku potrebni, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem prilikom plaćanja, dok se sigurnosni PIN i CVC2 kodovi nikada ne čuvaju – ističe se u saopštenju.

“Infostan” podseća da je za redovno izmirenje računa već omogućen popust građanima od pet do sedam, kao i subvencije 10 do 30 odsto za socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike