Završena poseta kineskog predsednika Kremlju, Zapad ubrzava proizvodnju i slanje oružja Ukrajini! Putin: Rusija će reagovati

22.03.2023

21:44 >> 00:46

2

Pratite dešavanja u Ukrajini iz minuta u minut uz portal 24sedam


Komentari (2)

Uki

21.03.2023 15:25

Evropske zemlje obavezale se na kupovinu municije Ukrajini. Znači obavezale se da raspiruju rat. Nema više misija ni diplomatije. Nema reči pomirenja, šta je to nego bespovratni vod ka Trećoj rimskoj crti. Valjda će doći na scenu razumni sve bih predsednike rasformirao i pustio da svet vode deca do 5 godina.

NIKO99

21.03.2023 22:24

Poslijedica Krimskog Rata je bila pad dvije najmoćnije Imperije. Ujedninjenog Kraljavstva i Ruske Carevine. To je pouka dugog i iscrpljujućeg rata. Ko pobjeđuje u ratu? Onaj ko ne učestvuje u ratu "Sun Cu", (Umjetnost Ratovanja). Ipak Kina ima moralnu obavetu da pomogne svom prijatelju te da šalje svu moguću vojnu i materijalnu pomoć. Ovaj rat na želost ima potencijal da se proširi po cijelom svijetu a za nas je najbitnije da se spremamo za najgore a da se nadamo najboljem. Da političari izbjegavaju zapaljive retorike i da se oružano spremamo za svaku eventualnost. Ne samo da se svi naoružavaju zbog rata u Ukraini, već to rade a kako bi u budućnosti bili u mogućnosti da intervenišu u Africi, Aziji, Južnoj i Centralnoj Americi. U stvari, SAD su izgubile kontrolu nada Evropom i Azijom te se bivše Sile Osovine (Japan i Njemačka) opet naoružavaju. Nije nemoguće da će snage EU sutra intervenisati baš na Američkom Kontinent jer je najveći broj stanovnika porijeklom iz Evrope pa EU ima i najveći uticaj, čak i u SAD-u. EU smatra takođe da Afrika i Indokina jesu strari teritorijalni interesi njihovog Imeprijalizma iz prethodnih vjekova i da imaju tamo podlogu i temelj za novu intervenciju. Budući da pravila više nema i da je ostalo samo pravo jačeg, budućnost je jasno pod vlašći "Marčnog Marsa". Ova borba za goli život svjetskih sila nije samo borba bezumna i beznadežna već je prožeta željom nastalom na tehnološkim mogućnostima da se neprijatelj istrebi na njaefikasniji i najtemeljniji način. Prevarom ako je moguće. Stoga mogu sa sigurnšću reći da se sprema totalni udar, kompletnom snagom, Hemijeskim, Biološkim, Termonukleranim i Konvencijanim sredstvima. Ispod mora, sa kopna, iz vazduha i iz kosmosa. Najgore je što se to odigrava svijseno. Dakle nije u pitanju greška, pogrešna procijena, nepromišljenost. Pa dobro, budući da mi ne dolučujemo o ničemu to ostanimo odlučno po strani. Ne igrajmo igre njihove i ne ginimo opet za tuđe interese. Svaki pokušaj da nas uvuku na jednu ili drugu stranu uvjek moramo odbiti na ineteligentan i odlučan način.

Preporučujemo