Potresno! Poslednje fotografije i prepiska Bobane sa lekarom pred smrt! U jednoj napisala: Umirem od bolova (FOTO)

26.04.2022

18:45

16

Bobana Momčilović Veličković preminula je dvadesetak dana posle porođaja, a skoro dve godine kasnije suprug Miša i dalje čeka odgovor na pitanje da li je neko kriv za njenu smrt


Komentari (16)

Mira S

26.04.2022 20:10

E sad, citajuci ovaj tekst, meni je bukvalno, ali bukvalno skocio pritisak! Srce mi se uzlupalo hoce da iskoci!! Nazalost, imala sam priliku da za 5 godina koliko sam "vodala" moje roditelje po raznim pregledima, upoznam "dobre" i "lose" doktore. Moja cerka radi kao sluzbenik na salteru. U cetvrtak je napravila neku gresku! Toliko se iznervirala da su joj tako prosli i Uskrsnji praznici. E greska u papirologiji, kazem joj nemoj se sekirati sve se moze resiti. Pitam se da li dr Rosko i slicni a ima ih, mogu da spavaju?! Sram ih bilo Hipokratove zakletve i belih mantila. A Bogu hvala ima ih i dobrih i savesnih.

Zorca

26.04.2022 20:26

Koliko života su uništeni, nemarnošću i neodgovornih lekara. Uvek se izvuku uz bizarne kazne i ponovo rade. Zakon je jako blag prema njima a treba im zabraniti rad i oduzeti diplomu zauvek. I moj život je uništen zahvaljujući takvim dr. Niko nije ni proglašen odgovornim. Tako će biti i sada. Mladi život ugašen, tuga i večita bol za porodicu😥🙏

Jelena

26.04.2022 20:56

Placem. Zaista je potresno, ja sam mlada majka i toliko saosecam sa svakom recenicom. Bol, bol je sve sto ostaje posle citanja. Zasto je dete ostalo bez majke, muz bez ljubavi, roditelji bez deteta. Ovo nije fer. Djubre koje sebe naziva doktorom, treba kazniti kako nikog vise ne bi unesrecio.

Jelena

26.04.2022 21:05

Sta reci na sve ovo. Sramno, tuzno, neprofesionalno..... Zločin bez kazne.

Tuzno

26.04.2022 21:16

Tužno i teško za čitanje. Borba sa lekarima je nemoguća. Njih jednostavno nije briga za vas... Sve rade rutinski. Mlade žene više nema, a nije tako moralo biti...

Tatjana

26.04.2022 22:18

Tužno,pretuzno, nemam reci. Samo se nadam da ce doktor odgovarati.kako uopšte postoje takve osobe.

Ivancica Tratincica

27.04.2022 02:19

Na zalost, nikad nijedan lekar nije odgovarao za neciji zivot, uprkos ociglednom nemaru, neznanju... Makar moralno... Da kazu, pogresio je... Ona je kao poznata licnost i reprezentativka imala takav tretman. Zamislite sta tek rade sa nepoznatim majkama koje nikog nemaju... Ima, Bogu hvala, puno vise lepih i srecnih prica, ali kada vidis da je neko stradao a da nije morao, ostanes bez teksta.

Ena

29.04.2022 05:54

Eklampsija zahteva hitan carski, ne prekosutra, nego odmah! Odlično se sećam da je sestrin doktor u Šapcu isto govorio da se strpi, na kraju je stažista primio u bolnicu i istu noć poslao u Višegradsku. Tamo smo čuli od doktora sledeće reči:sreća što kolega nije bio sujetan pa je poslao u Beograd. Kaže obično ne šalju, misle da mogu da urade nešto a nemaju ni iskustva ni znanja. Imala je sreće što je stažista bio tu. Njen doktor je sigurno ne bi poslao.

Ivana

29.04.2022 14:24

Na zalost tuzna slika Srbije. Toliko izgubljenih zivota nemarnoscu lekara. Toliko nestrucnih porodjaja i upropascenih beba. Prodaja dece i da ne nabrajam dalje. A mi i dalje cutimo i sve to trpimo. Sramota za ovu drzavu i narod. Sta smo dozvolili. Ako nemas vezu i pare neces se ni leciti i ako placas osiguranje. Za porodjaj ako nemas vezu nadrljao si. Nema tu milosti, njima nista nije sveto. I pljunuli ste u zakletve koje ste dali. Cast pojedincima mada mislim da ih vise nema. Sve najgore o zdravstvu Srbije imam da kazem. I to iz licnog iskustva.

Neko

29.04.2022 17:40

Da se meni ovako nešto desilo taj doktor više ne bi radio, jer ne bi imao zdrave ruke i noge, a možda ne bi ni živeo….

Marija

29.04.2022 18:18

Srpska porodilišta su kao klanice, morate da platite da bi vam bilo malo bolje nego u štali. Bobaninom sinu su oduzeli najbitniju osobu u životu i uskratili mu majčinsku ljubav. Nadam se da će se njen muž izboriti sa ovim ološem koji ima zvanje lekara.

Biljka

30.04.2022 22:52

Kakav lekar, Bože on je dao zakletvu, ne mogu da verujem. Laže čoveka bez pardona, ma neverovatno.

Preporučujemo