Pevači besni zbog navoda da ne zaslužuju nacionalne penzije! Nada Obrić prva digla glas: Idiotizam!

13.12.2022

08:33

15

Nisu ostali imuni na spekulacije da su dovoljno zaradili tokom karijere, te da im dodatna pomoć nije potrebna


Komentari (15)

Hostapleri

13.12.2022 09:28

Ma kako da ne,kakve penzije kakvi bakraci,namlatili se para koje obican zaposleni radnik moze samo da sanja i sad bi i nacionalnu penziju. Sve sirotinja i beda,pa treba drzava da pomogne, Pogledajte im kuce,stanove,kola, garderobu. Odakle ? Da li ste ikad platili porez na zaradu ? Naravno da niste,a sad bi od drzave penziju. Moze penzija,malo sutra. Mogli ste uplacivati sebi penziono dok ste radili,kao i svaki privatnik,pa koliko uplacujes,tolika i penzija. Banda hostaplerska.

Stefani

13.12.2022 10:24

Ma sram vas bilo. Imate nekretnine, ne znate ni sami u kojim sve gradovima i planinama. Prodajte nešto i taman ćete lepo živeti do kraja života.

DARKO

13.12.2022 12:09

Poštovani muzičari, komedijaši, leba bez motike, alkosi, secikese zar nije malo kasno sada da mislite o tome, par dana pre odlaska u penziju. Ajmo poreske prijave na sunce da vidimo koliko ste poreza platili za sve godine provoda, zabave, alkohola i ostalog. Čast staroj eliti vrhunskih muzičara koji su živeli u socijalizmu oni nisu funkcionisali na taj način poreskih davanja i njima treba dati umetničke penzije ali ovi klošari koji otimaju, šene, guraju novac po grudnjacima, gacamai voze mercedese ML....e pa dragi moji štedite kao i sva sirotinja u Srbiji, od plate pa na stranu (ako se može) a ne sada da kukate kao klošari

oki

13.12.2022 17:16

a zasto bi je dobili jel ste uplacivali doprinose ?Imate strane penzije asad bi i nacionalne!Sram vas bilo😡😡😡

Duka

13.12.2022 21:03

Cirkus, Ljudima koji su uplacivali 40 godina radni staz uvode penale, a ovi koji su zakidali porez drzavi da se nagrade, umesto u zatvor I oduzimanje imovine.

Vesna

13.12.2022 21:15

A cime ste zasluzili nacionalne penzije? Gde su nacionalne penzije za naucnike, umetnike i druge intelektualce? Sram vas bilo!

zoro

14.12.2022 05:09

Taj ološ estradni koji bi nacionalne penzije, nema ni obraza ni srama, koga su i čime zadužili sa tom svojim šund hitovima koje su dno dna, namlatili se para godinama pa bi još da im država daje penzije, bezobzirni prema penzionerima sa malim penzijama koji gladuju a radili su pun radni vek... I ova Obrićka, najgora od svih, more mrš...

Vlade

14.12.2022 05:11

Neko ko je osto invalid braneći otadžbinu treba da dobije nacionalnu penziju, a ostali imaju penzioni fond pa koliko si uplatio....

Mile

14.12.2022 07:38

Dok su nočanice pod šatorima,svadbama,kafanama letele kao knfete,niste se setili da platite porez državi.Pravno gledano sve vreme ste činili krivično delo utaje poreza a sada za to tražite nacionalnu penziju.Najblaže rečeno sramota.

Mirjana Ingrid

14.12.2022 13:43

Ako su kao i svi ostali uplaćivali obavezno PZO, po zakonu imaju pravo na penziju. Uslovi za pravo na penziju su definisani zakonom. Pravo na nacionalnu penziju treba da imaju istaknuti pojedinci (umetnici, naučnici, sportisti), koji su svojim radom i zalaganjem promovisali Srbiju u svetu. Estrada nije umetnost.

Nedim

15.12.2022 14:21

obrić im hit peme boln i čuvj me i hoće np preteruje ko te ter d pevš imš godin

Neda

15.12.2022 16:03

Ma kakva nac.penzija??? Imate obraza da je tražite? Trebali ste više da uplaćujete jer ste se namlatili para.Ja imam četvoro dece i zašto ja da ne dobijem tu penziju???

Dusan

16.12.2022 03:31

Njima treba oduzeti sve sto su stekli posto nisu placali porez ovoj drzavi i samo im ostaviti stan za zivot i dati im penziju minimalnu pa da vide kako obican svet zivi.

Hanna

16.12.2022 16:48

sto nedaju rudarima oni zasluzuju te penzije ne kojekakve ulizice koje godinama nisu u Srbiji ..sad glume oko politicara i daj im jos penziju treba svima oduzeti i onima sto su dobili

Branislav

28.12.2022 22:07

Sramota , " gospoda" se našla uvredjena zbog mišljenja da im ne treba dati penziju ,osim ako nisu plaćali porez i doprinose . "Nacionalnu" penziju kao takvu treba obavezno ukinuti jer je za ovu državu i normalan narod jednako važan čistač ulice kao i fudbaler , pevač, teniser...,a pritom mnogo je onih sa malim gotovo beznačajnim penzionom primanjima ,a ljudi su radili i te kako pošteno i vredno ,neki i nastradali na poslu a mnogi nisu dobili ni prebijene pare odštete ili osiguranja i sada žive na ivici egzistencije a niko ih ne primećuje kao da su nevidljivi jer ne mogu da se bune tako izmučeni i bolesni. Pa sad bi trebala "gospoda" sa estrade da se sama preispita ako ima savesti i morala dali zavredjuje penziju i to "nacionalnu" Za to vreme neka se nadje neko dobre volje da im kaže kolika je penzija jednog rudara ,kovača, livca, .. pa da se zapitaju koliku penziju trebju oni da imaju s obzirom da nisu uplaćivali doprinose. Svima koji su dobili ovu "nacionale" penziju odmah ukinuti i da vrate sve što je više od prosečne penzije( za početak).

Preporučujemo