Marija Veljković sa dečkom i decom dočekuje Novu godinu u kući: Fale mi ti momenti, ne volim glamur (VIDEO)

30.11.2022

07:37

3

Voditeljka je između ostalog otkrila da je najstariji naslednik krenuo njenim stopama


Komentari (3)

Pravednik

01.12.2022 15:14

Lažna Marija! Marija čim otvori ust počinje prenemaganje,foliranje,svaka druga reč je laž.Ona je sina forsirala i to na nečasan način i na mišiće da glumi glumca.Isto kao mamin 50 godišnji "dečko".Ona plače za glamurom ali sada silom prilike mora da glumi skromnicu.Sve je kod nje gluma,laž,neverstvo.Gde god bi se pojavili na doček N.G. služili bi za podsmeh.Kući je najbezednije i zbog mogućeg njenog koketiranja sa prisutnim muškarcima.Jadna je...

Babajaga

01.12.2022 20:50

Nisi ti nikakav pravednik nego obicna zloguka vrana. Otkud ti pravo da nekoga blatis? I sta ces imati od toga? Vreme je posta, ako si hriscanin, vreme prastanja i milosrdja, cemu te otrovne reci? Ako imas nesto protiv ove zene to resi s njom u 4 oka, ili navedi konkretne dokaze pa da moze da se brani ili te tuzi. Ovako si ko' obicna tracava pijacarka.

Pravednik

02.12.2022 02:09

U pravu čoveče ali...dali je ona hrišćanka? Ona je napravila veliki greh zarad niskih strasti i upropastila porodicu decu,muža,bližnje pa i sebe ns kraju.Nije iskrena prijatelju,folirant je.Treba da se pokaje i smiri ali realno," de facto" a ne demagogijom kojom se bavi prodajući finoću,nevinost,majčinstvo...ništa od toga!

Preporučujemo