Recept dana: Postan Moskva šnit biće zvezda vašeg slavskog stola, a gosti će tražiti i recept i repete

01.12.2022

06:59

2

Beogradska torta koji nosi ime po glavnom gradu Rusije ima i svoju posnu verziju


Komentari (2)

L. Stobart

02.12.2022 13:51

Med nije Vegan, tj. ova torta nije posna (kad postimo ne unosimo proizvode zivotinjskog porekla), sto znaci med treba zameniti mlevenim lanenim semenom.

Domacica

07.12.2022 20:50

Kao prvo torta je dobila ime po hotelu Moskva. Drugo ,hotel je zastitio svoj recept, sto znaci da bi nosila ime Moskva snit (torta) mora se praviti po tom receptu a ne menjati ga ,kako kome padne na pamet. Trece, ne postoji ,shodno receptu, posna verzija torte. Svetogrdje je praviti je sa pudingom, margarinom... Torta se ne o laze slagom vec ,kao i kore Samponeze kremom, pa posipa listicima pecenog badema. Ovaj recept je katastrofa ( iako je Minja vesta kuvarica), a to se desava kad se skrnavi originalni recept. Zasto bi svaka torta morala imati svoju posnu verziju? Ne mora, ima dovoljno posnih torti a ne da se skrnavi neciji trud i kreativnost.

Preporučujemo