EKSKLUZIVNO DRŽAVNA TAJNA Dosije BIA u posedu 24sedam: Istaknutog „zemunca“ Vladu Japanca štitio Đinđićev šef obezbeđenja!

26.11.2021

20:11

4

Prilikom jedne policijske racije Milan Veruović je preuzeo Jovanovića ispred njegovog stana kako bi sprečio njegovo hapšenje


Komentari (4)

Cinjenica

26.11.2021 21:32

Ha,ha,golobradi u to vreme,Cedomir Jovanovic radio na svoju ruku Djindjicu iza ledja.Pa ko normalan moze da poveruje u tako nesto.Dajte ko je u Surcinskom klanu bio konseliere,padrino,kapo ili kako vec ide hijerarhija kod kriminalaca.Uzgred najbolje se pare od kriminala peru preko sporta i estrade.Pa mi imamo pevacicu koja trosi kao da je udata za Mesija.

Cinjenica

26.11.2021 22:25

Da ne zaboravim izjavu njegove majke koju su nezavisni novinari pravdali,a ovi drugi cutali.Zorana su ubili njegovi .

Cinjenica

26.11.2021 22:57

Zamislite u Americi,stubu organizovane drzave i demokratije,doduse to vazi za ove nezavisne i objektivne novinare i za ove iz NVO.Bulevar Al Kapone!

NIKO99

26.11.2021 23:28

Nisam zadovoljan sa ovim dokumentom BIA. Ima se utisak da je posao DB-a bio samo da sluša telefone i bavi se hronikom. Ne vidimo nikakvu aktivnost na suzbijanju širenja korupcije i kriminala. Nije posao BIA da hapsi kriminalce ali jeste posao da održava sistem u ispravnom stanju. Moraju postojati određena uporišta u kojima strane službe preko kriminalaca ne mogu vršiti kadriranja. Potrebno je identifikovati one pozicije koje su od najvećeg značaja za održanje sistema i onemogućiti postavljanje neprijateljskih kadrova na tim pozicijama. To bi bilo kao kod kompjuterskih Operativnih Sistema u kojima su određeni Sistemski Fajlovi zaštićeni od izmjena. Kada čitam ovaj tekst osjećam da se ništa nije izmjenilo tokom godina. I dalje se kopira matrica Komunističke Partije. Svaka nova Partija na Vlasti stvara svoju kriminalnu mrežu, novi klan. DPS u Crnoj Gori koji je stvorio čitavu mrežu Stočarskih Klanova od kojih su najpoznatiji Škaljarski i Kavački. U Srbiji SPS koji je stovrio Voždovački a Opozicja i DOS Surčinski i Zemunski klan. Sve do SNS-a i stvaranja kriminalnih klanova oko navijača Partizana Janičari i Principi. Mora početi određena detksikacija Politike od Kriminala. Vrijeme je da neki političari dobiju višedecenijske zatvorske kazne. Iz ovoga teksta se takođe može jasno vidjeti kakvu opasnost predstavlja nasilno preuzimanje vlasti. Nakon pada Miloševića i ubistva Đinđića u državi se stvorilo potpuno rasulo. Čitav sistem se prosuo. Dakle, potrebno je ostvariti "Punu Republiku". Svi organi države moraju funkcionisati ispravno. Redovna smjena vlasti je neophodna. Vladavina zakona i Ustavno poštovanje moraju biti prioritet. Država mora izaći iz konstantnog vanrednog stanja.

Preporučujemo