Đorđe kupio "keca" za 200 evra, pa krenuo za Kušadasi: U Bugarskoj nam otpala guma, ulje prskalo svuda, ali nije me "izdao"! (FOTO/VIDEO)

20.08.2022

18:00

3

Prvi duži put bio je za Crnu Goru na more


Komentari (3)

Dule

22.08.2022 09:00

Super je prica. Samo ne mozes da ides sa poluispravnim autom na put i da onda pricas kako se pokvario... I jos jedna stvar ovakvi tekstovi imaju prizvuk kao da je to najlosiji auto na svetu pa da je samo vozenje istog neopisivi uspeh... Ja imao keca i vozio ga kao i svaki drugi auto, sta se od voznje keca pravi drama kao starooo, pa nema servo, pa nema klimu, daj bre smesni ste...

Vladeta Nikolić

23.08.2022 12:26

Čisto glupiranje i veliko rizikovanje. Ovakvi auti se ne voze ni u lokalu, a kamoli preko dve tri države. Kakvi su nam tehnički pregledi, kakva nam je svest i savest. Auto se sredi i ispopravlja kod kuće pa onda ideš na 2000km dug put. Znači nosili su u autu i mehaničarski alat i sve što treba da možeš da radiš oko kola i posle da se opereš i središ.

Krki

23.08.2022 19:38

Moj pok.ćale veciti patriota dobije otpremninu i ode kupi novu floridu.Odmah iz Zastave na tehnički i gle čuda ne prodje nego ajde puste ga nov auto.Zadnji levi ne koči uopste a prednji isto levi kad kad uvati.Rikverc svetlo nije radilo nikad tako je i prodasmo,a sta smoizmenjali manžetne zglobove karburatore to je čudo.Nikad nisi mogao da se uspavas za volanom kakve god gume i felne da stavis to treslo drmalo levo desno krčali oni zglobovi...ma propast.Tranpismo je sa 35hilj za 20 godina stariji ww t3 koji i dan danas vozim.Ona zarubala posle 10hilj trosila ulje onaj nije gledao misli novo.

Preporučujemo