Maju (37) sa petoro male dece izbacili na ulicu: Muž je ostavio jer neće da brine o mališanima, a sada im je ukinuta socijalna pomoć

27.01.2022

18:45

9

Maja kaže da im je gradska uprava dozvolila da budu u stanu u kom trenutno žive, ali da za njega nemaju nikakvo rešenje


Komentari (9)

Logika

29.01.2022 21:11

Osudite me ako hoćete ali meni ne ide u glavu da rodiš dete sa problemom i nastavljaš da rađaš decu bez ispitivanja genetike. A oca lepo tužiti za alimentaciju. Ne može da "neće" da vodi računa o deci koju je sam napravio

HRH

30.01.2022 17:27

Ova zena je jedan najobicniji prevarant i lopov. A tuzna prica o deci je razlog ne da joj se pomogne, vec dok ima vremena da joj se deca uzmu i daju nekim hraniteljima. Nema tih para koje ce ovom lopovu pomoci, ali za decu jos ima nade.

Mirko

30.01.2022 19:19

Sram vas bilo.Nek izadje ovakav clanak u bibo kojoj drugoj drzavi svi bi pomogli.Umesto da se udruzimo i pomognemo ljudima u nevolji vi pljujete.A jalovih ima koliko hoces pa ako nemogu da imaju svoju decu pljuju po tudjoj.Ako ne mozete da pomognete nemoj te da odmognete nego neka svako gleda sebe.

Budimo ljudi

30.01.2022 20:05

Adresa prebivalista ne sme da bude razlog ukidanja socijalne pomoci, to pitanje cete resiti u najblizoj policijskoj stanici na poslovima prebivalista gradjana, samo je potrebno da se javite i objasnite o cemu se radi i gde zivite, sve ostalo ce vam pomoci sluzbenici na navedenim poslovima.

Lakse ovako

31.01.2022 17:49

Pa lakse je kukati i lagati nego pricati istinu! Znaju oni sve sta mogu sta ne mogu ovo je varijanta ako prodje prodje! Malo viso nivo prevare!

Zapanjena

31.01.2022 02:19

Mene samo zanima zasto bi neko radjao petoro dece ako nema za to uslove!?

Micika

31.01.2022 14:53

Imala je stan,prodala i profuckala pare.Pokojni Mica otac je bio dusa od coveka,sada se prevrce po grobu.Olos debeli na decu se vadi,a Dunju stavila u kolica dete ide najnormalnije.

Ljubica

04.02.2022 13:56

Sram vas bilo bedni ljudi jadnih dusa.Licno poznajem porodicu.Nekada su imali sve,u vise navrata sam pomogla po koliko sam mogla,zenu i njenu decu poznajem preko 10 godina.Maja je divan covek i veliki borac,pri tom taj isti prevarant kako je nazivate bokuje od tumora debelog creva i tumora stitne zlezde.Sebi ne uzima lekove da bi se izborila za svoju decu.Sebe ni u jednom momentu nikada nije stavila u prvi plan,zivi gde zive porodice socijalnih slucajeva,nikafa nece okrenuti glavu da ne pomogne coveku bilo da ga zna ili ne zna.Sama sam se uverila kada je jednom prilikom cekala 2 sata sa malom Janom za hleb u crkvi,dobila je 5 malih hlebova,prisla je jefna zena koja nije dosla na red i plakala da ima kuci bolrsnu devojcicu a sada nema ni hleb da joj odnese ,ta ista zena pogani jedna svetska je dala dva hleba gospodji i rekla ne placite,podelicemo.Najlakse je u zivotu osudjivati i pljuvati.Budite ljudi,to je najteze,ako ne mozete pomoci onda svoje razvezane jezicine i plitku poganu pamet zadrzite za sebe.Ovo sto procitah,zgrozilo me je koliko vas je sitnih dusa.Ako vas bas interesuje ,decu je radjala u braku i dok je imala,za bolesti se saznalo od 8 godine zivota kod najstarijeg,a i ostala drca takodje.Niko od nas ne bira ovakav zivot.Zahvalite bogu sto ste zdravi i imaze zdravu decu,a druge ljude ne osudjujte tako lako i bezdusno.Majo ,moja bezuslovna podrska tebi i tvojoj deci❤

Preporučujemo