Mačak ima problem sa kleptomanijom: Počeo je od čipkastog, donjeg veša, a sada u kuću donosi drogu! Policija planira da ga "ispita" (VIDEO)

23.12.2021

21:45

0

Ovaj mačak, po imenu Kit, već tri godine donosi u kuću razne predmete

Mačak ima problem sa kleptomanijom: Počeo je od čipkastog, donjeg veša, a sada u kuću donosi drogu! Policija planira da ga "ispita" (VIDEO)
lala - Copyright printscreen/youtube/animals planet

Jedna novozelandska mačka, po imenu Kit, prava je senzacija među svojim komšijama.

Mada, koliko je smešan, toliko i seje "strah" od onoga što bi mogao da otkrije o njima!

Naime, ovaj mačak, crne boje, koji je star pet godina, pravi je mali Lucifer, kako krade sve što mu se na prvi pogled svidi.

 

U svojoj kolekciji ima čipkani, donji veš, cipele, jegulje... a ambicije su mu u skorije vreme porasle, kada je iz lova doneo i kesicu sa neidentifikovanim belim prahom.

Kako objašnjavaju njegovi vlasnici, sve je počelo pre tri godine, a u šali kažu da bi im radije prijalo da njihov mačak donosi "dijamante i novac".

printscreen/youtube/animals planet
 

Međutim, Kit izgleda nije zainteresovan za materijalno.

Vlasnici sada, nakon svakog lova, ostavljaju kese sa ukradenim stvarima ispred kuće, kako bi komšije mogle da nađu svoje izgubljene stvari.

 U poslednje vreme, mačku su posebno zanimljive cipele obližnjeg trgovca.

Uprkos činjenici da je čovek napunio cipele fluorescentnim zelenim tegovima od 2,5 kilograma, Kit ih i dalje vuče kući – jednu po jednu.

Detektiv na zadatku

Vlasnica ljubimca je rekla da lokalno stanovništvo više zabavlja nego što ih nervira mačja kleptomanija, ali su njegova nedavna otkrića privukla pažnju lokalnih vlasti. Prema rečima portparola policije, oni su bili posebno zabrinuti zbog Kitovog najnovijeg otkrića – alata koji se koristi za pušenje kanabisa.

- Uzećemo alat i razgovaraćemo sa Kitom o tome odakle ga je nabavio - našalio se portparol.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike