Bajden dobio novog nemačkog ovčara, nestašni Major će morati da napusti Belu kuću (VIDEO)

21.12.2021

08:48

0

Predstavljen novi predsednički ljubimac

Bajden dobio novog nemačkog ovčara, nestašni Major će morati da napusti Belu kuću (VIDEO)
bajden-psi - Copyright Profimedia

Američki predsednik Džo Bajden je predstavio najnovijeg člana svoje porodice, rasno štene nemačkog ovčara po imenu "Komandant" (Commander).

Istovremeno, iz kancelarije prve dame Džil Bajden je saopšteno da će se mačka, koju je pre više od godinu dana obećala da će dovesti u Belu kuću, konačno pridružiti porodici Bajden u januaru.

 

 

Vest o novopridošlom štenetu, međutim, nije bila tako dobra za još jednog životinjskog člana porodice Bajden, pošto je porodica odlučila da je najbolje da njihov drugi nemački ovčar, po imenu Major, živi u mirnijem okruženju sa prijateljima nakon "nekoliko incidenata".

Bajden je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio fotografiju tromesečnog šeneta sa natpisom “Dobro došli u Belu kuću, Komandante”. Takođe je objavio kratak snimak na kom baca loptu štenetu i na kojem se vidi kako uvodi psa na uzici u Belu kuću.

 

 

Štene je rođeno 1. septembra i stiglo je u Belu kuću u ponedeljak popodne, kao poklon od predsednikovog brata Džejmsa Bajdena i snaje Sare Bajden, izjavio je portparol prve dame Majkl La Rosa.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike