Beskućnici pronašli telo bebe u kontejneru: Žena mislila da je u pitanju lutka, pa se zaledila kad je sve shvatila (VIDEO)

09.11.2021

23:10

0

Na mesto događaja odmah su stigli i forenzičari kako bi se pozabavili tragovima koji mogu da budu važni za rešavanje slučaja

Beskućnici pronašli telo bebe u kontejneru: Žena mislila da je u pitanju lutka, pa se zaledila kad je sve shvatila (VIDEO)
Printscreen Youtube/Новости отовсюду

Dvoje beskućnika iz Melitopa u Ukrajini, grada na jugoistoku zemlje, pronašli su u nedelju ujutru telo novorođenčeta u kontejneru, dok su pokušavali da nađu hranu.

Dete su pronašli u kontejneru u blizini jedne stambene zgrade i odmah su alarmirali policiju.

Dete je, kako su ispričali za tamošnje medije, bilo umotano u peškir i ubačeno u kesu koja je završila u kontejneru.

Printscreen Youtube/Новости отовсюду
 

Pretpostavlja se da je telo bačeno tokom noći pošto su komunalne službe ispraznile kontejnere u tom kraju u subotu popodne.

Na mesto događaja odmah su stigli i forenzičari kako bi se pozabavili tragovima koji mogu da budu važni za rešavanje slučaja.

Prema pisanju medija, nema naznaka da je u pitanju nasilna smrt, a telo deteta je poslato na obdukciju. 

Par koji je pronašao dete nije odmah shvatio da je u kesi dete.

- Pregledao sam šta ima unutra i video kesu. Kad sam hteo da je izvučem, primetio sam da je teška - ispričao je muškarac. 

Žena koja je bila sa njim priznala je da je u prvi mah mislila da se radi o lutki.

- Mislila sam da je to neka lepa lutka. Kad sam je dotakla, osetila sam hladan obraz, a onda smo shvatili šta je u pitanju. Ovo nam se nikad nije desilo - rekla je vidno potresena žena.

Odmah nakon toga rekli su prolaznicima šta su pronašli i oni su pozvali policiju.

Iz policije nisu hteli da daju mnogo detalja, ali su saopštili da aktivno rade na rasvetljavanju slučaja i da pokušavaju d aotkriju identitet majke.

BONUS VIDEO

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi