Cela škola zatvorena zbog jednog slučaja korone: Roditelji ne mogu da priđu deci, direktor ih ne pušta dok ne stignu rezultati

03.11.2021

11:53

0

Deca uzrasta od sedam do 12 godina su testirana i navodno im je rečeno da moraju da ostanu u školi preko noći

Cela škola zatvorena zbog jednog slučaja korone: Roditelji ne mogu da priđu deci, direktor ih ne pušta dok ne stignu rezultati
devojčica škola školska ograda - Copyright Profimedia

Jedna škola u Kini zatvorila je više desetina đaka nakon što je otkriveno da je jedna zaposlena osoba pozitivna na kovid 19.

Velika grupa roditelja okupila se nakon toga ispred škole u Pekingu, nestrpljivo iščekujući informacije o dešavanju u školi skoro do ponoći, prenosi BBC.

Deca uzrasta od sedam do 12 godina su testirana i navodno im je rečeno da moraju da ostanu u školi preko noći i sačekaju rezultate testa.

Prema pisanju lokalnog informativnog portala "Džimu njuz", direktor škole se konačno pojavio oko 23:30 po lokalnom vremenu i rekao roditeljima koji su čekali da će neka deca morati da idu u karantin.

On je zatražio od roditelja da spakuju odeću za decu koja ostaju u školi preko noći i dodao da će đaci biti pušteni sledećeg dana, kada budu objavljeni rezultati, navodi se u izveštaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike