Isplivala fotografija: Šta kraljica Elizabeta radi za volanom kad su joj lekari naložili mirovanje? (FOTO)

01.11.2021

19:30

0

Korisnici društvenih mreža su odmah pokrenuli raspravu, a mnogi su izrazili zadovoljstvo što nema naznaka da će britanska kraljica da "uspori"

Isplivala fotografija: Šta kraljica Elizabeta radi za volanom kad su joj lekari naložili mirovanje? (FOTO)
Elizabeta II - Copyright AP Photo/Frank Augstein

Britanska kraljica Elizabeta, kojoj su lekari naložili da se odmara dve nedelje od dužnosti, uslikana je danas kako se sama vozi oko svog imanja u zamku Vindzor.

Fotografija, koja se pojavila na brojnim internet stranicama britanskih medija, prikazuje kraljicu Elizabetu (95) sa maramom i naočarama za sunce za volanom zelenog "jaguara".

Korisnici društvenih mreža su odmah pokrenuli raspravu, a mnogi su izrazili zadovoljstvo što nema naznaka da će britanska kraljica da "uspori".

Podsetimo, prošlog meseca britanska kraljica je bila prinuđena da otkaže neke planirane angažmane zato što je provela noć u bolnici zbog, kako je objavljeno, medicinskih ispitivanja.

Bakingemska palata je tada saopštila da su joj lekari preporučili da se odmara i izbegava zvanične posete najmanje dve nedelje.

Jedan od tih angažmana sa kojih je bila primorana da se povuče bio je prijem povodom otvaranja samita Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama u Glazgovu.

Kraljica, koja je poznata po dobrom zdravlju, još upražnjava brojne virtuelne audijencije putem video-linka, u kojima izgleda dobro i veselo, a premijer Velike Britanije Boris Džonson je rekao da je razgovarao sa njom prošle nedelje i poručio da je ona u veoma dobroj formi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sputnjik

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike