Albanac tražio da ga smeste u zatvor! "Život sa ženom mi je pakao"

25.10.2021

08:32

0

Autor: J. S. J.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor zbog zločina povezanih sa drogom

Albanac tražio da ga smeste u zatvor! "Život sa ženom mi je pakao"
zatvor muzej mitrovica 24sedam goran sivački (24) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Albanac (30) se prijavio u policijsku stanicu kako bi ga smestili u zatvor, jer mu je život, kaže on, u porodičnoj kući sa suprugom i njenom porodicom neizdržljiv, objavili su karabinijeri.

Albanac koji je živeo u mestu zvanom Gvidonija Montečelio blizu Rima kazao je da "ne može više da izdrži prisilni život sa svojom suprugom", objavili su karabinijeri iz susednog grada Tivolija, a prenosi "Index.hr."

-U očaju je odlučio da pobegne i da se prijavi karabinijerima. Hteo je da pobegne od supruge i da služi kaznu u zatvoru - dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko meseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu kaznu bi trebalo da služiti nekoliko godina, rekao je kapetan Frančesko Giakomo Ferante iz Tivolija.

Međutim, kapetan je dodao da mu je "život postao pakao" i "ne može više da izdrži da bude u porodičnoj kući", pa "želi da ide u zatvor".

Kada se prijavio karabinijerima, muškarac je uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora, te su pravosudne vlasti naredile da ga smeste u zatvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike