Scenografija glumcu priklještila vrat: Horor detalji nesreće u čuvenom Boljšoj teatru (FOTO/VIDEO)

10.10.2021

08:05

0

Stradao je umetnik Jevgenije Kuleš

Scenografija glumcu priklještila vrat: Horor detalji nesreće u čuvenom Boljšoj teatru (FOTO/VIDEO)
profimedia-0637326532 - Copyright Profimedia

Ruski glumac Jevgenije Kuleš (38) stradao je kada se na njega sručila scenografija tokom izvođenja opere "Sadko" u Boljšoj teatru.

Na nekoliko snimaka, koje je načinila publika, može se videti trenutak pada scenografije posle čega je predstava prekinuta, a na mesto događaja su stigli policija i lekari. Dekoracija je glumcu priklještila vrat, a potom je zavesa prekrila binu. 

Veruje se da je Kuleš otišao u pogrešnom pravcu tokom kretanja na bini zbog čega se zaglavio ispod scenografije.

Posle tridesetak minuta, admninistracija pozorišta je saopštila da se predstava otkazuje zbog tehničkih problema i publici je saopšteno da napusti objekat. 

 

 

Kako se navodi, nesreća se dogodila na samom početku opere, pa su mnogi gledaoci pomislili da je to deo tačke. Međutim, kada su videli unezverene glumce, shvatili su da nešto nije u redu, a jedan čovek je povikao: "Pozovote Hitnu pomoć, ovde ima krvi".

 

 

inače, ovo nije prva nesreća u Boljšoj teatru. Stariji violinista je 2013. godine preminuo kada je upao u prostor za orkestar, a 2011. moskovski sud je osudio solistu Pavela Dmitričenka na 6 godina jer je organizovao napad kiselinom na umetničkog direktora Sergeja Filina.

Kuleš je igrao u čuvenom teatru skoro 20 godina.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike