Uleteo u ordinaciju potpuno razjaren: Muškarac napao doktora jer je njegovoj ženi tokom pregleda rekao da joj je koža "prelepa" (VIDEO)

28.09.2021

14:56

0

Lekar kaže da nije uradio ništa pogrešno, a uvređeni muškarac tvrdi da nije smeo tako da se obrati njegovoj supruzi

Uleteo u ordinaciju potpuno razjaren: Muškarac napao doktora jer je njegovoj ženi tokom pregleda rekao da joj je koža "prelepa" (VIDEO)
Printscreen Telegram/RT на русском - Copyright Printscreen Telegram/RT на русском

Muškarcu iz Rusije određen je kućni pritvor nakon što je pretukao lekara Vladimira Žirnoklejeva koji je pregledao njegovu ženu i udelio joj kompliment. Žena, muslimanka koja nosi hidžab, tvrdila je da joj je dermatolog rekao da joj je koža "prelepa".

Incident se odigrao 21. septembra u Nižnjevatrovsku u Sibiru.

Prema doktorovim rečima, on je jednostavno pitao ženu da mu pokaže svoje laktove, stomak i leđa i nije joj tražio da se skida. Kada je završio sa pregledom, pošto nije našao ništa zabrinjavajuće, samo je zaključio da joj je "koža prelepa".

Kada je napustila ordinaciju, žena se požalila mužu da pregled nije bio u skladu sa "muslimanskim zakonom".

- Siguran sam da je doktor udelio kompliment mojoj ženi tokom pregleda, što nije u skladu sa mojim principima. Ako ste lekar, treba da radite svoj posao. Komplimenti i zapitkivanje nisu u opisu posla - rekao je Bahridin Azimov (29), Tadžikistanac koji je nasrnuo na doktora.

Sa druge strane, doktor tvrdi da nije uradio ništa loše i da je jednostavno dao pozitivan sud posle pregleda žene.

- Muslimani bi trebalo odmah da reše sva pitanja sa upravom - mirno i konstruktivno. Utrčati u ordinaciju doktora i razbiti mu nos moralno je i pravno divlje. Ja sam odrasla osoba, imam mnogo iskustva i živim u pravnoj državi. Ljudi bi trebalo da poštuju zakon i da poštuju pravila - rekao je Žirnoklejev.

Osim toga, on je istakao da bi oni koji sumnjaju u njegovu kompetenciju trebalo da idu kod drugog doktora, gde će videti da se pregled kože obavlja na isti način.

- Rekao sam joj "dobro ste, koža vam je prelepa", a ona me je prekinula sa "Nemojte da mi dajte komplimente" - izjavio je doktor. 

Nakon napada Žirnoklejevu su dijagnostikovani povreda glave, potres mozga i brojne modrice. Bahridin je optužen za "huliganstvo" i sada je u kućnom pritvoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike