Da li snimak kombija otkriva tajnu nestanka devojke: Novi detalji misterioznog slučaja zbog koga je Amerika na nogama

21.09.2021

14:30 >> 15:04

0

Gabi je sa dečkom Brajanom Londrijem putovala po američkim nacionalnim parkovima i onda je nestala

Da li snimak kombija otkriva tajnu nestanka devojke: Novi detalji misterioznog slučaja zbog koga je Amerika na nogama
Copyright Instagram/gabspetito, Youtube/ABC7

Misteriozni nestanak Gabi Petito (22) danima intrigira američku javnost, a još se čekaju rezultati obdukcije tela pronađenog u nacionalnom parku u Vajomingu.

Vlasti apeluju na sve koji imaju neke informacije o njoj da se jave, a među poslednjima je blogerka koja tvrdi da je snimila kombi kojim je Gabi putovala sa dečkom.

Pročitajte još

Podsetimo, Gabi je sa dečkom Brajanom Londrijem putovala po američkim nacionalnim parkovima, međutim, njena porodica je početkom septembra prijavila njen nestanak. Londri se sam vratio na Floridu, gde su zajedno živeli, a potom je i sam nestao i o njemu nema vesti desetak dana.

Jutjuberka Džen Betun snimila je beli kombi “ford tranzit konekt” 27. avgusta na mestu gde policija veruje da je pronašla telo nestale devojke.

Kada su vlasti objavile gde je možda Petito nestala, Betun je pregledala svoje snimke, a ono što je otkrila ju je zaprepastilo. Blogerka je takođe pozvala sve koji su bili na spomenutom području da pregledaju snimke jer oni možda sadrže ključ slučaja.

Betun zajedno sa mužem i troje dece putuje po SAD, a kada su videli kombi koji je imao tablice Floride, zastali su jer su želeli da se pozdrave, budući da su i oni iz tog kraja.

– Mi smo sa Floride, a kombi je imao registracije Floride pa smo hteli da stanemo i pozdravimo se. Međutim, kombi je bio jako taman, zatvoren, činilo se kao da nema nikoga pa smo nastavili da vozimo. Mnogo mi je žao što nismo mogli da je dovedemo živu – rekla je Džen.

Ona je predala snimke policiji, nakon čega je video objavila i na Instagramu. Stupila je u kontakt i sa majkom nestale devojke i rekla je kako su se “kao majka s majkom, dobro isplakale”.

Pročitajte još

Veruje se kako su ostaci Petito pronađeni u nedelju, a za danas je zakazana obdukcija koja će uveliko pomoći da se rasvetli slučaj.

Traga se i za njenim dečkom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike