(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Aligator zgrabio ženu dok su deca sve gledala: Podivljao, pa počeo da je vrti po bazenu

02.09.2021

12:18

0

Muškarac joj je priskočio u pomoć iako nije znao šta treba da radi

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Aligator zgrabio ženu dok su deca sve gledala: Podivljao, pa počeo da je vrti po bazenu
Copyright Printscreen Youtube/6abc Philadelphia

Zoološki vrt “Scales and Tails” u Vest Valiju u Juti zahvalio se na junaštvu čoveku koji je skočio na aligatora da spasi odgajivačicu koju je on ščepao za ruku.

Doni Vajzman bio je u zoološkom vrtu na rođendanskoj zabavi petogodišnjaka kada je aligator dug dva i po metra iznenada pobesneo. Odgajivačica koja je identifikovana kao Lindzi Bul otvorila je vrata da ga nahrani kada ju je on zgrabio za ruku i uvukao je u bazen.

Pročitajte još

Dok se ona borila sa njim, deca su sve gledala kroz staklo, a kada je aligator počeo da je vrti, odlučila je da se vrti s njim kako bi spasila ruku.

Pre nego što se ponovo zavrteo, u bazen je uskočio Vajzman, koji je legao na njega kako bi joj pomogao, dok je njegova supruga snimala celu akciju.

Iako je bio uplašen, opustio se zbog smirenog ponašanja odgajivačice, koja ga je zamolila da razgovara sa njom dok čekaju da joj životinja pusti ruku.

– Bila je profesionalna i dovoljno obučena da zna šta da radi u takvoj situaciji, drago mi je što je bila tamo – rekao je Vajzman.

Aligator je na kraju pustio njenu ruku, a drugi posmatrač, Tod Kristofer, pomogao joj je da izađe iz vode pre nego što je ona uputila Vajzmana kako da izađe iz ograđenog prostora dok se on skidao s leđa životinje.

Bul je odvedena u bolnicu zbog povređene ruke koja je morala da se operiše.

– Imala sam sreću što sam primljena u bolnicu koja ima najboljeg ortopedskog hirurga u Juti. On je mogao da improvizuje i došao je do najboljeg rešenja koje bi rezultiralo potpunim oporavkom ruke – rekla je Bul.

Zoološki vrt se u objavi na Fejsbuku zahvalio Vajzmanu i Kristoferu što su pomogli radnici.

– Mogli su da ostanu u sigurnoj zoni kao što bi većina nas ostala, ali su umesto toga svojevoljno priskočili u pomoć i obuzdali aligatora. Njihova pomoć u kombinaciji sa obučenošću radnice verovatno je spasla njen život i njene udove – piše u okviru objave.

Bul se trenutno oporavlja i tvrdi da se ne plaši aligatora.

Pročitajte još

– Rekla sam prijateljima da smo Dart i ja sad praktično jedno, jer moja krv sada teče njegovim venama – izjavila je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike