Gori internet! Rumunski ministar nije hteo da se skine pred kamerama: Došao na vakcinaciju u posebnoj košulji (FOTO+VIDEO)

21.01.2021

16:11 >> 16:15

0

Prilikom vakcinacije u vojnoj bolnici u Bukureštu, kada je trebalo da skine košulju ili podvrne rukav...

Gori internet! Rumunski ministar nije hteo da se skine pred kamerama: Došao na vakcinaciju u posebnoj košulji (FOTO+VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

U Rumuniji je počela masovna vakcinacija stanovništva, a među prvima su se vakcinisali pojedini ministri. Najveću pažnju prilikom vakcinacije je privukao ministar obrazovanja i bivši premijer Sorin Cimpeanu i to, ni manje ni više, zbog stajlinga.

Naime, rumunski ministar obrazovanja, Sorin Cimpeanu, privukao je veliku pažnju tokom vakcinacije jer je nosio posebnu košulju.

Prilikom vakcinacije u vojnoj bolnici u Bukureštu, kada je trebalo da skine košulju ili podvrne rukav, ministar Cimpeanu je pokazao da ima poseban “otvor” na košulji, odnosno na rukavu.

Specijalno dizajnirana košulja za ovu priliku omogućava ministru da se ne muči sa svlačenjem i oblačenjem, pogotovo što se vakciniše pred kamerama.

Pročitajte još:

Medicinska sestra koja je trebalo da mu da vakcinu je bila fascinirana i samo se blago osmehnula.

Javnost u Rumuniji, a i šire je pomno propratila ovaj modni stil bivšeg premijera i snimak je odmah počeo da se deli po društvnim mrežama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike