Medvedev bez zadrške o Navaljnom: "Politički podlac, koristi ciničnu taktiku za dolazak na vlast"

01.02.2021

10:00 >> 13:05

0

Autor: A. B.

On smatra i da istraga zdravstvenom stanju Alekseja Navaljnog i njegovog navodnog trovanja nije presudna u odlučivanju u postupku

Medvedev bez zadrške o Navaljnom: "Politički podlac, koristi ciničnu taktiku za dolazak na vlast"
Copyright Profimedia

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev opisao je ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog kao političkog podlaca, čije pokušaje da dođe na vlast ocenjuje kao neprimerene i nesmotrene.

– Ovako sam o njemu mislio i ranije, a i dalje mislim tako. Verujem da je Navaljni politički podlac, osoba koja koristi nepromišljenu, ciničnu taktiku za dolazak na vlast kako bi postigao sopstvene ciljeve – rekao je Medvedev.

On smatra i da istraga zdravstvenom stanju Alekseja Navaljnog i njegovog navodnog trovanja nije presudna u odlučivanju u postupku protiv njega pošto on nije bolestan.

– Koliko sam razumeo, nedavno je rekao da je dobrog zdravlja. Pa, zdrav je i zahvaljuje Bogu na tome. Stoga se čini da je bilo kakva buduća rasprava o ovom pitanju nevažna – poručio je zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti.

Pročitajte još:

On je rekao i da je, ako postoje neki drugi podaci o zdravstvenom stanju Navaljnog, potrebno dostaviti takve informacije radi donošenja daljih proceduralnih odluka, ali da ih ruski zvaničnici za sada nisu dobili.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike