Ponovo se razdvajaju: Kraljica Elizabeta i suprug posle njegovog 100. rođendana više neće živeti zajedno

15.02.2021

20:30 >> 21:37

0

Autor: M. I.

Kraljevski par je većinu vremena u svom braku proveo živeći na različitim lokacijama

Ponovo se razdvajaju: Kraljica Elizabeta i suprug posle njegovog 100. rođendana više neće živeti zajedno
Copyright Kraljica Elizabeta II, princ Filip; Profimedia

Kraljica Elizabeta II i njen suprug, princ Filip, nisu tokom 73. godine dugog braka nikada proveli više vremena u međusobnom društvu kao od početka pandemije. Izolovali su se u dvorcu Vindzor, a navodno je to bilo dobro da obnove bliskost u vezi.

Baš zato je javnost iznenadila vest koju prenosi Daily Express, kako Filip namerava da živi odvojeno od supruge nakon što u maju proslavi svoj 100. rođendan. Navodno, on planira da se vrati na farmu Wood u obalnom kraljevskom imanju Sandringham, a kraljica će se preseliti u Bakingemsku palatu, gde će primati ugledne goste i državnike.

pročitajte još:

Ipak, nije neobično da ovaj kraljevski par živi odvojeno. Oni su većinu vremena u svom braku proveli živeći na različitim lokacijama, a mnogi smatraju kako je baš to ‘tajna’ njihovog dugog i uspešnog braka, koji je preživeo iako je Filip priznao da je bio neveran. Otkako se penzionisao od kraljevskih dužnosti 2017. Filip je većinu vremena provodio na imanju Sandringham, gde se brine za svoju farmu. Izvor s dvora tvrdi da princ preferira miran život na selu, a Bakingemska palata ga uopšte ne privlači.

Princ Filip ni tokom pandemije nije mogao da izdrži da ne poseti Sandringham te je uspeo da nagovori suprugu da se presele tamo na dve sedmice. Ipak, kraljicu sad muči, otkriva izvor s dvora, to što njen suprug ne želi da ima veliko slavlje za svoj rođendan, a ona želi veliku, javnu proslavu kako bi podigla duh nacije posle teške 2020. godine.

Osim toga, Filip je prvi u istoriji britanske kraljevske porodice koji je doživeo stotu godinu i kraljica smatra da proslava zato ne bi trebalo da bude intimna i zatvorena za javnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike