Muškarac svedočio ubistvu tokom video-poziva: Sin izbo majku i ujaka dok je njen kolega sve gledao

25.03.2021

11:36

0

Motiv zločina još nije poznat javnosti

Muškarac svedočio ubistvu tokom video-poziva: Sin izbo majku i ujaka dok je njen kolega sve gledao
Copyright Profimedia

Brat i sestra iz Kalifornije izbodeni su nasmrt u ponedeljak, a policiji je ceo slučaj prijavio čovek koji je bio svedok jer je u to vreme razgovarao sa jednom od žrtava putem video-poziva preko aplikacije “Zum”.

Policija je poziv dobila u ponedeljak popodne, a na licu mesta u Altadeni zatekla je beživotna tela muškarca i njegove sestre sa ubodnim ranama.

– Po prispeću su videli telo starijeg muškarca koji je umro na prilaznom putu. Kad su pogledali u kuću, pronašli su i stariju ženu – saopšteno je iz policije.

Obe žrtve su ubodene više puta, a na mestu zločina pronađen je i nož kojim je on izvršen. Žrtve su identifikovane kao Kerol Braun (67) i Kenet Preston (69), a zbog ubistva je uhapšen Kerolin sin Robert.

Pixabay

Iz policije je saopšteno i da Kerol preko “Zuma” razgovarala sa kolegom iz Gradskog koledža Pasadena u trenutku napada. Kolega je video kad je njen brat Preston napadnut i izvučen iz prostorije.

– Žena je pričala sa tom osobom preko “Zuma” kad je muškarac izvučen iz kuće, pa ju je ona upozorila pre nego što se napadač vratio u prostoriju i napao i nju – rekao je zvaničnik policije Beri Hol.

Svedok napada odmah je pozvao policiju, koja je ustanovila da je vozilo nestalo sa lokacije.

Pročitajte još

– Dok smo bili tamo, počinilac se vratio na mesto zločina u autu žrtve i od tada je u pritvoru – rekao je Hol.

Radi se o Robertu Kotonu (32), koji trenutno čeka da mu se sudi zbog dvostrukog ubistva. On je policiji rekao da je živeo u toj kući, komšije su otkrile da je u rodu sa žrtvama, dok mediji prenose da mu je Kerol bila majka, a Kenet ujak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike