Postaje ozbiljno, Bajden opet napravio lapsus: Dugo se pripremao za prvu konferenciju za štampu, ali nije pomoglo! (VIDEO)

25.03.2021

18:58 >> 19:15

0

Autor: J.B.O.

Ipak ponovo se pokazalo da je kralj gafova

Postaje ozbiljno, Bajden opet napravio lapsus: Dugo se pripremao za prvu konferenciju za štampu, ali nije pomoglo! (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Predsednik SAD Džo Bajden obratio se na prvoj konferenciji za novinare od inauguracije, 20. januara ove godine.

Novi američki predsednik je čekao duže od svojih prethodnika da održi prvu konferenciju za novinare, koji su pretpostavljali da se temeljno priprema za nju,.

Ipak ponovo se pokazalo da je kralj gafova i da su pripreme bile neuspešne.

Bajden je na konferenciji izjavio da je došao u Senat “pre 120 godina” (hundred and twenty years ago).

Da podsetimo, prošlo je 65 dana od kako je Bajden (78) preuzeo državno kormilo, a u tom periodu njegovi prethodnici su već bili održali  po nekoliko predsedničkih konferencija za novinare.

Tako se 15 prethodnih američkih predsednika našlo “oči u oči“ sa predstavnicima sedme sile u prvih 33 dana od stupanja na dužnost.

Donald Tramp i Džordž Buš Stariji su, kako podsećaju mediji, održali po pet konferencija za novinare, Bil Klinton četiri, Džordž Buš Mlađi tri, Barak Obama dve, a Ronald Regan jednu.

Nedavni gaf Džoa Bajdena je bilo saplitanje na stepenicama predsedničkog aviona, a Donald Tramp nije izbegao da to prokomentariše.

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije bio iznenađen trostrukim padom predsednika SAD Džoa Bajdena dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona i nagovestio da je mentalno stanje Bajdena takvo da on ne zna ni kakve papire potpisuje.

Tramp je u intervjuu za Njuzmaks delimično povukao paralele između američkog predsednika i 79.-godišnjeg demokratskog senatora Bernija Sandersa.

Pročitajte još:

– Nešto se dešava, nešto suludo. Ovo što se događa je ludo i čovek se zapita da li sve stvari koje potpisuje uopšte razume. Ovo je gore od najgorih momenata Bernija Sandersa. Nismo očekivali da je ovako nešto moguće. Ni Berni Sanders na steroidima ne bi potpisao ono što ovaj tip (Bajden) potpisuje – tvrdi bivši američki predsednik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike