Nađa je 26 godina bila zatočenica sopstvene majke: Odsečena od sveta, nije se kupala 14 godina i morala je da jede hranu za mačke

30.03.2021

13:30 >> 14:11

0

Iz kuće je izašla tek krajem 2020, a komšije sve vreme nisu znale da li je živa ili mrtva

Nađa je 26 godina bila zatočenica sopstvene majke: Odsečena od sveta, nije se kupala 14 godina i morala je da jede hranu za mačke
Copyright Printscreen Facebook/ RT Documentary

Žena iz Rusije držala je 26 godina svoju ćerku zatočenu u kući, terajući je da jede hranu za mačke. Nadežda Nađa Bušueva (42) bila je više od dve i po decenije izolovana od ostatka sveta, živeći u neuslovima u kućici sa majkom Tatjanom, koja je bila penzionerka, i mačkama, s kojima je delila obrok.

Tatjana je ćerku zatvorila kada je imala 15 godina, čim je završila školu, sa ciljem da je “zaštiti od opasnosti spoljnog sveta”. Nađa je živela u kućici bez struje i vode, a majka joj nije dozvoljavala da nastavi školovanje ili da se zaposli.

Posle nekog vremena Nadežda se, kako sama kaže, navikla na takav život, i nije ni pokušavala da izađe iz kuće sve dok joj majka nije završila u bolnici.

Tada je ona konačno kročila na svetlost dana i napustila kuću u selu Arefinski u zapadnoj Rusiji. Otišla je kod glavnog čoveka u selu i njemu otkrila kroz šta je sve prošla tokom 26 godina izolacije.

Kako ruski mediji prenose, ona je ispričala da je boravila u kući punoj pacova i mačaka, u kojoj je sa majkom spavala u istom krevetu, a kada bi neka od mačaka umrla, ostajala je sa njima u kući, jer nisu izlazile čak ni da bace njeno telo.

Mother Locked Up Daughter for 26 Years – RT Documentary

A mother locked her 15-year-old daughter at home for 26 years. All this time, Nadia ate cat food and didn’t take a shower. She never left the house and only spoke with her mother. The mother thought she was keeping Nadia away from the world’s dangers. Check out the story about how Nadia’s mother made her a hermit.

Posted by RT Documentary on Понедељак, 22. март 2021.

– Jela sam hranu za mačke i na kraju mi se svidela. I one su sa mnom jele ono što sam ja jela – rekla je Nadežda za televiziju koja je došla da je snimi kada se pročulo za njen slučaj.

Nađa se, prema pisanju tamošnjih medija, nije kupala od 2006. godine, a komšije su izjavile da nisu znale da li je Tatjanina ćerka živa ili mrtva.

Pročitajte još

– Majka je delovala normalno, uzimala je jaja i mleko od mene, ali kad je njena ćerka završila osmi razred, nije je puštala iz kuće – rekla je komšinica Julija.

Tatjana je u decembru 2020. umrla od koronavirusa, a komšije i mediji pomogli su Nađi da izvadi osnovne dokumente i obezbedili joj bolje uslove za život.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike