Sin političara optužen za silovanje! Devojka tvrdi da su je zlostavljala četvorica u vili u luksuznom letovalištu (VIDEO)

18.04.2021

11:47 >> 14:13

0

Advokati odbrane tvrde da priča devojke ima rupe jer je događaj prijavila tek posle 10 dana, kao i da je nastavila odmor još nedelju dana nakon incidenta i

Sin političara optužen za silovanje! Devojka tvrdi da su je zlostavljala četvorica u vili u luksuznom letovalištu (VIDEO)
Copyright Instagram/ciruzzolohiil

Čiro Grilo, 19-godišnji sin bivšeg komičara i jednog od osnovača italijanskog Pokreta pet zvezdica Bepea Grila, optužen je zajedno sa trojicom prijatelja za grupno silovanje manekenke.

Istraga traje već duže vreme, ali su osumnjičeni ispitani nedavno, a prema informacijama koje su procurile sa saslušanja mladići  tvrde da je nije bilo prisile i da je devojka pristala na seksualni odnos sa grupom.

printscreen/italianiinseder.it

Naime, devojka iz Skandinavije, tada 19-godišnja studdntkinja se 16. jula 2019.godine upoznala sa mladićima u diskoteci u Sardiniji, a prijavila je navodno silovanje policiji 10 dana nakon incidenta.

Javni tužilac Laura Basani ispitivala je četvoricu dečaka satima, navodi La Stampa.

Devojka je policiji rekla da se silovanje dogodilo u vili Bepea Grila u luksuznom letovalištu Porto Červu.

Kako je navela prvobitno je bila sama sa jednim od momaka, ali su se potom pridružila i ostala trojica. Seksualni odnos se, tvrdi, odvijao protiv njene volje.

Pročitajte još

Advokati odbrane pak tvrde da priča devojke ima rupe jer je događaj prijavila tek posle 10 dana, kao i da je nastavila odmor još nedelju dana nakon incidenta i da je objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Istražitelji su, inače,  pronašli snimak od te večeri na jednom od telefona dečaka, međutim on može da se tumači dvosmisleno.

Prema rečima mlade žene snimak prikazuje nasilje, ali advokati odbrane ističu da se na njemu vidi da je seksualni odnos bio obostrano prihvaćen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike