Neobičan tajni dogovor Bila i Melinde Gejts: Svake godine imao je pravo na dugi vikend...

06.05.2021

06:10 >> 06:38

0

Autor: A. Bulatović

Čudan odnos para koji se pre nekoliko dana razišao

Neobičan tajni dogovor Bila i Melinde Gejts: Svake godine imao je pravo na dugi vikend...
Copyright Profimedia

 

Bil i Melinda Gejts su posle 27 godina braka rešili da se razvedu, a u javnosti je poznato da nemaju predbračni ugovor pa se i dalje priča o tome kako će se podeliti enormno bogatstvo koje uživaju osnivač “Majkrosofta” i njegova supruga.

Par koji se u ponedeljak razišao, a to obelodanio na društvenim mrežama, pre 24 godine imao je dogovor o kom je javno pričao i to u “Tajm” magazinu.

Bil je imao pravo da svake godine provede dugi vikend sa bivšom devojkom En Vinblad u njenoj vikendici na plaži u Severnoj Karolini!

Prema pomenutom članku, pre braka Bila i Melinde 1994. godine, Bil je izlazio sa preduzetnicom softvera tokom 1980-ih.

Bil i En raskinuli su 1987. godine, ali su ostali bliski. Na kraju, pre nego što su se Bil i Melinda venčali, on je rekao Vinbladovu i zatražio njeno odobrenje.

A do 1997. godine, tri godine nakon braka Bila i Melinde, par je dogovorio da Bil može svake godine da provede dugi vikend sa Vinblad u vikendici na plaži u Severnoj Karolini.

Pročitajte još:

Nejasno je koliko je trajao ovaj sporazum i da li je trajao nakon toga, a pojedini spekulišu da je Gejts rešio da se posveti Vinbladovoj jer imaju specijalan odnos.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike