Da troši milion dnevno, trebalo bi mu 400 godina da spiska sve: Gejts bogatiji od britanske monarhije!

16.05.2021

15:44 >> 16:56

0

Autor: A. B.

U sekundi zarađuje oko 4.630 američkih dolara

Da troši milion dnevno, trebalo bi mu 400 godina da spiska sve: Gejts bogatiji od britanske monarhije!
Copyright Profimedia

Posle 27 godina braka, Gejtsovi su stekli ogromno bogatstvo, a osnovali su i fondaciju sa zadužbinom vrednom 50 milijardi dolara. Samo za porez na nekretnine u SAD godišnje potroše četiri miliona dolara.

Bil i Melinda Gejts objavili su preko Tvitera da se razvode na moderan način. Svoju imovinu podeliće na tradicionalan način, a mnogi se pitaju kome će šta pripasti.

Za Gejtsa, jednog od petoro najbogatijih ljudi sveta, kažu da ne voli da troši novac na nepotrebne stvari. Pored kompanija, privatnog aviona, skupih automobila, Gejtsovi poseduju i nekretnine u mnogim delovima sveta.

Pročitajte još:

Na osnovu bogatstva stečenog u poslednjih godinu dana, kako navodi Biznis insajder, Bil Gejts u sekundi zarađuje oko 4.630 američkih dolara.

To znači da kada bi trošio milion dolara dnevno, trebalo bi mu oko 400 godina da potroši bogatstvo. Navodi se i da je bogatiji od britanske monarhije, ima više novca od najbogatijeg Azijca. A kada bi dao po 15 dolara svakom čoveku na svetu, i dalje bi imao 28 milijardi dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike