Mlada umrla tokom venčanja, a onda je porodica donela bizarnu odluku: Oženio se njenom sestrom! (FOTO)

03.06.2021

11:21 >> 12:47

0

Surbinoj majci je u toku ceremonije pozlilo od tuge

Mlada umrla tokom venčanja, a onda je porodica donela bizarnu odluku: Oženio se njenom sestrom! (FOTO)
Copyright Pixabay

Do neočekivanog obrta na jednom venčanju u Indiji došlo je kada je usred ceremonije mlada doživela srčani udar i na mestu ostala mrtva. Ali to nije sprečilo mladoženju, ali ni okupljene, da se ceremonija nastavi.

Naime, nevesta Surbi doživela je srčani udar na ceremoniji u gradu Etava, u indijskoj državi Utar Pradeš, nakon što je razmenila vence sa budućim suprugom Manješom Kumarom, u sklopu hinduističkih običaja. U tom trenutku ona se srušila, a ne mesto događaja pozvan je lekar iz lokalnog sela, koji nije uspeo da je spase.

Ali umesto da zaustave ceremoniju, porodice obeju strana saglasile su se da nastave sa venčanjem. Odlučili su da zamene mladu s njenom sestrom Nišom. Za to vreme telo prve mlade ostavili su u susednoj sobi, dok se svečanost ne završi, a potom je odmah posle venčanja ona kremirana.

Jedan od ujaka mlade, Ajab Singh, rekao je da je to bila teška odluka za porodicu.

Pročitajte još:

Surbin brat Saurabh je dodao: – Teško je poverovati da je u drugoj sobi bilo mrtvo telo dok se nova mlada spremala za venčanje.

– Nismo znali šta da radimo u tom trenutku – rekao je on.

– Obe porodice su sedele zajedno i neko je predložio da se moja mlađa sestra Niša uda za mladoženju. Porodice su razgovarale o tome i dogovorile se da bude tako – kaže Surbin brat.

“Daily mail” piše da je odluka doneta iz nekoliko razloga. Prvi je što je porodica mlade očekivala miraz, a drugi, još bizarniji, jeste što je mladoženja želeo da izbegne odlazak kući bez mlade.

Surbinoj majci je u toku ceremonije pozlilo od tuge, a Surbin drugi brat Gurav rekao je da je preminula mlada imala velike planove i da ju je kao najstariju ćerku volela cela njihova porodica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike