Grčki mediji bruje o pilotu osumnjičenom za ubistvo žene: Dilovao i drogu?!

02.07.2021

12:08 >> 12:12

0

Autor: M. J.

Pretpostavlja se da je suprugu ubio nakon sto je saznala odakle novac stiže

Grčki mediji bruje o pilotu osumnjičenom za ubistvo žene: Dilovao i drogu?!
Copyright Babis Anagnostopulos; Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

Nakon istrage i uvida u finansije pilota Anagnostopoulosa (33), sumnja se da je umešan u dilovanje droge. 

Policijski službenici otkrili su da je par nedavno kupio zemljište vredno 47.000 funti (54.662 evra), da su sagradili kuću za 140.000 funti (162,792.16), te da su uživali na skupom letovanju u Dubaiju.

Policija pretpostavlja da je Anagnostopoulos, poznatiji kao Babis, mozda imao alternativni izvor primanja, a da je Karolinu (20) ubio zbog saznanja odakle novac stiže.

Babis Anagnostopulos; Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) trvdio je da je njegova supruga stradala tokom pljačke, dok je on bio vezan. Međutim, posle mesec dana priznao je zločin.

Na sudu je izjavio da nije hteo da ubije svoju suprugu, već da je ona imala  histerični napad, a da je on pokušavao da je smiri.

– Lice joj je bilo na jastuku, nos i usta. Držao sam je u rukama dok nije prestala da se trese. Sve je trajalo nekih pet minuta. Pokušao sam da je probudim, da je osvestim… Onda sam shvatio šta sam uradio – rekao je Babis.

Kasnije je promenio svoj iskaz rekavši da je ubio Karolinu nakon svađe, kada je zatražila razvod i rekla mu da napusti stan.

Pilot je priznao svoj zločin nakon što je Karolinin pametni sat pokazao da joj je puls bio ubrzan, da se borila i otimala dok ju je on gušio.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike