Stranac pokucao na vrata i sasuo kiselinu devojčici (10) u lice: Napao i roditelje, pa pobegao

13.07.2021

19:38

0

Lekarska pomoć pružena im je na mestu događaja, a kasnije su prevezeni u bolnicu, gde su im sanirali povrede, pa su otpušteni na kućno lečenje

Stranac pokucao na vrata i sasuo kiselinu devojčici (10) u lice: Napao i roditelje, pa pobegao
Copyright Profimedia

Nepoznati muškarac napao je devojčicu staru 10 godina i njene roditelje kiselonom. On je pozvonio na vrata njihovog stana u severnom delu Londona i kad su mu otvorili sasuo im je kiselinu u lice.

Devojčica je sa ocem (43) i majkom (36) hitno prevezena u bolnicu.

Pročitajte još

Kako pišu britanski mediji, strancu je vrata otvorila upravo devojčica, koju je prvu i napao, da bi kiselinu bacio u lice i njenim roditeljima, nakon čega je pobegao.

Lekarska pomoć pružena im je na mestu događaja, a kasnije su prevezeni u bolnicu, gde su im sanirali povrede, pa su otpušteni na kućno lečenje.

Komišije su za tamošnje medije ispričale da je stranac pozvonio porodici na vrata i da ih je iz čista mira napao kiselinom. Policajci su se tokom uviđaja polivali vodom kako bi sa sebe skinuli sloj nagrizajuće hamikalije.

– Videla sam kako devojčica sa majkom izlazi iz kuće u opekotinama. Odvezeni su kolima hitne pomoći, a oko njih je bilo mnogo policajaca – rekla je komšinica.

Nakon završenog uviđaja policija je zabranila građanima da se okupljaju oko njihovog doma jer postoji opasnost od isparavanja otrovne supstance.

Pročitajte još

Istraga je odmah pokrenuta i trenutno je potraga za nepoznatim počiniocem u toku. Policija je apleovala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u najbližu policijsku stanicu u Londonu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike