Smrtonosna injekcija za Ramira: Oteo, silovao pa ubio devojku pre 23 godine! Sada je i pogubljen (FOTO/VIDEO)

27.06.2024

07:55

0

Gonzales je oteo devojku iz seoske kuće u okrugu Bandera, severozapadno od San Antonija da bi je kasnije odveo na ranč u susednom okrugu Medina, gde ju je seksualno zlostavljao

Smrtonosna injekcija za Ramira: Oteo, silovao pa ubio devojku pre 23 godine! Sada je i pogubljen (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Ramiro Gonzales iz Teksasa koji je priznao da je kidnapovao, seksualno zlostavljao i ubio 18-godišnju Bridžit Taunsend pre 23 godine, pogubljen je u zatvoru u Hantsvilu, što je drugo pogubljenje u toj državi.

Gonzales je proglašen mrtvim u sredu u 18.50. nakon što je primio smrtonosnu injekciju u zatvoru za ubistvo Taunsend u januaru 2001, prenela je danas AP.

Tanjug/Texas Department of Criminal Justice via AP)
 

 

Gonzales je oteo devojku iz seoske kuće u okrugu Bandera, severozapadno od San Antonija da bi je kasnije odveo na ranč u susednom okrugu Medina, gde ju je seksualno zlostavljao pre nego što ju je ubio.

Njeno telo nije pronađeno sve do oktobra 2002, kada je Gonzales odveo policiju do njenih ostataka u jugozapadnom Teksasu nakon što je dobio dve doživotne kazne za otmicu i silovanje druge žene. Gonzalesovo pogubljenje je osmo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Danas bi u Oklahomi trebalo da bude pogubljen Ričard Rojem zbog otmice, silovanja i ubistva sedmogodišnje devojčice 1984. godine. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike