Kralj Čarls odlazi kod Harija i Megan: "Očajnički želim da vidim unuke" - ovo je glavni razlog

27.06.2024

07:38

0

Kralj želi da uspostavi bližu vezu sa Arčijem (5) i Lilibet (3)

Kralj Čarls odlazi kod Harija i Megan: "Očajnički želim da vidim unuke" - ovo je glavni razlog
Copyright Profimedia

Kralj Čarls III redovno provodi vreme sa decom svog sina, princa Vilijama. Prinčevi Džordž i Luis, kao i princeza Šarlot, uživaju u društvu svog dede, posebno nakon što su čuli vesti o njegovoj borbi sa rakom.

Međutim, Čarls je zabrinut zbog toga što ne viđa decu svog mlađeg sina Harija (39). Dok su Hari i Megan živeli u Velikoj Britaniji, kralj je imao priliku da se druži sa svojim unukom Arčijem, ali otkako su početkom 2020. godine napustili kraljevske dužnosti i preselili se u Ameriku, Čarls nije video svoje unuke.

Kralj je duboko pogođen ovom situacijom i želi da uspostavi bližu vezu sa Arčijem (5) i Lilibet (3), koju je navodno video samo jednom od njenog rođenja. U želji da ojača porodične veze, Čarls je odlučio da uskoro otputuje u Kaliforniju.

Profimedia
 

Čarls želi da dokaže svojim unucima, koji ne žive u njegovoj blizini, da se mogu osloniti na svog dedu. Navodno ga je na put u Ameriku podstakao treći rođendan princeze Lilibet. Iako je unuci poslao poklon iz Londona, smatra da to nije dovoljno.

"Čarls je razgovarao o zvaničnoj poseti Sjedinjenim Državama u nekom trenutku u budućnosti. Bez sumnje, ako do toga dođe, Čarls će naći vremena i da poseti svog najmlađeg sina i unuke. Pre toga ostaje još mnogo planiranja. On očajnički želi da ih vidi i mrzi pomisao da ga Arči i Lili neće pamtiti kao toplog, prijateljskog dedu kakav želi da bude," otkrio je izvor za NY Post.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike